10 híres ember, akik elhagyták Hollywoodot és most nagyon meglepő helyeken élnek

Ha híres vagy, nem csak az elismerés és a gazdagság vár rád. A nagy sztároknak rendszeresen meg kell birkózniuk a sajtó nyomásával, és valahogyan meg kell birkózniuk a következményekkel, például a magánélet hiányával és a hírnevük miatt való aggódással.

A kikapcsolódás érdekében egyes hírességek elvonulnak a társasági élet középpontjából. Kíváncsiak lettünk arra, hogy néhány híres sztár hol rejtőzködik a paparazzók elől. A bónusz részben pedig eláruljuk, ki költözött először Franciaországba, majd jött vissza.

Lindsay Lohan, Egyesült Arab Emírségek

A Bajos csajok sztárja szerint a sajtó túl nagy figyelme késztette arra, hogy 7 évvel ezelőtt változtasson. Azt mondja, hogy a Dubajba költözés új energiákkal töltötte fel. Ott új életet kezdett, ahol nincs nyüzsgés és pletyka, és a munkára és a saját ötleteire koncentrál.

Madonna, Portugália

A popzene királynője sosem élt Los Angelesben, pedig gyakran megfordul a hollywoodi vörös szőnyegeken. Korai éveit New Yorkban töltötte, majd amikor férjhez ment, Londonba költözött.

2017-ben kénytelen volt elhagyni Londont és Lisszabonba költözni, hogy támogassa fiát és annak futballkarrierjét. Egy tizennyolcadik századi kúriában él. Van 4 hálószoba, 7 fürdőszoba és egy vendégház.

Nicole Kidman, Ausztrália

Nicole Kidman a hollywoodi csillogás helyett a friss levegőt és a nyugalmat választotta. 2008-ban vásárolt egy farmot Ausztráliában, ahol a mai napig él családjával. Van ott egy gyümölcsöskert, egy alpakafarm és egy könyvtár.

George Clooney, Olaszország

A színész 2002 óta él egy fényűző olasz villában. A villában 25 szoba, teniszpálya és még egy nyitott színház is van. Clooney azt mondja, hogy az Olaszországba költözés teljesen megváltoztatta az életét. Végre kipihenhette magát a sajtó és a figyelem elől.

Julia Roberts, Ausztrália

A hollywoodi sztár 2021-ben Ausztráliába költözött. Ott tervezték leforgatni a Ticket to Paradise című filmet, amelyben ő és George Clooney kapták a főszerepeket.

Hogy a film elkészülhessen, a színészek a családjukkal együtt Sydneybe költöztek. A pletykák szerint Julia Roberts azon gondolkodik, hogy saját ingatlant vásárol ott.

Natalie Portman, Ausztrália

A Thor: Szerelem és mennydörgés forgatási folyamata is Ausztráliában zajlik. Natalie Portman, aki a filmben az egyik főszerepet játssza, kénytelen volt csomagolni és Ausztráliába költözni.

Bár a forgatásnak vége, a színésznő nem hagyja el Ausztráliát. Olyan helyet keres, ahol hosszú ideig ott élhet.

Tina Turner, Svájc

Tina Turner 1995 óta Svájcban él. Azzal magyarázta az Egyesült Államokból való elköltözését, hogy az európai közönség volt az, ami igazán sikeressé tette őt. Emellett Erwin Bach, akit nagyon szeret, akkoriban Svájcban élt.

Shakira, Spanyolország

Miután összeházasodott a Barcelona sportolójával, Gerard Piquéval, Shakira Spanyolországba költözött, ahol jelenleg is él és 2 fiát neveli.

Pamela Anderson, Kanada

Pamela Anderson visszatért Kanadába, ahol született és nevelkedett. Nagymamájától örökölt egy házat. A színésznő szívesen osztja meg a felújítás, a kertészkedés és más pihentető tevékenységek részleteit.

Rihanna, Barbados

Rihanna igyekszik nem megfeledkezni a Barbadoson élő családjáról. A sztár 2013 előtt egy tengerparti luxusházat bérelt, majd később meg is vásárolta. Most azt tervezi, hogy több időt tölt majd szülőföldjén.

Bónusz: Johnny Depp egy ideig Franciaországban élt.

Johnny Depp sem rajong azért, hogy Hollywoodban éljen. Szeret a kertben sétálni, virágokat és zöldségeket nézegetni ahelyett, hogy szennyezett levegőt lélegezne be.

A színész egy dél-franciaországi kis faluban találta meg az erőterét. Ott élt egy francia színésznővel és énekesnővel, Vanessa Chantal Paradis-val 2012-ig. A pár még abban az évben szakított. Most a ház eladó.

Képzeld el, hogy elmenekülhetnél a mindennapi gondok és a rutin elől. Hová mennél?

betöltés...