6 trükk, amit a brit királyi családtagok használnak, hogy ragyogóan nézzenek ki

Egyetlen híres személyiség sem menekül a nyilvánosság elől. És ez különösen igaz a királyi család tagjaira, akiknek minden társadalmi eseményen kifogástalan képet kell mutatniuk. A protokollok és hagyományok betartása mellett van néhány egyszerű trükkjük is, amit bárki kipróbálhat, hogy mindig jól nézzen ki.

Azok számára, akik mindig hibátlanul szeretnének kinézni a társasági eseményeken utánajártunk, milyen különböző stratégiákat alkalmaznak a királyi családtagok.

1. Élénk színek használata a kiemeléshez

II. Erzsébet királynő úgy gondoskodik arról, hogy minden pontról könnyen felismerhető legyen, hogy élénk színeket visel, amelyek segítenek neki abban, hogy ne vesszen el a tömegben. Ez remek tipp, ha soha nem szeretnél észrevétlen maradni, hiszen az élénk árnyalatok remek lehetőség arra, hogy nyomot hagyj az emberek emlékezetében, és gyorsan felismerhetővé válj.

2. Hajcsatok a haj rögzítéséhez

Cambridge hercegnéjénél többször is látott trükk, hogy átlátszó hajhálót használ, hogy a haja ne kerüljön az arcába, vagy ne kócolódjon össze. Így a frizuráját is meg tudja tartani, és könnyebben össze tudja fogni a haját kontyba. És hogy egy gyönyörű sörényt tükrözzön, amikor lazán hordja, úgy gondolják, hogy a természetes hullámok elérése érdekében csavarókhoz folyamodik.

3. Bizonyos módon elhelyezett kalapok az arcok kiemelésére

Az 1950-es évek előtt nagyon ritka volt az olyan királyi nő, aki nem viselt kalapot. Az idők azonban változtak, és ma már ezt a kiegészítőt leginkább hivatalos eseményeken láthatjuk. Természetesen mindenki a saját ízlésének megfelelő modellt visel: míg II. Erzsébet királynőt mindig a ruhájával megegyező színűben láthatjuk, addig Cambridge hercegnéje a visszafogottabb modelleket választja. És hogy a karimák ne árnyékolják be az arcukat, kissé előre emelik.

4. A tiarára fonják a hajukat, hogy ne essen ki

A tiara a királyi nők klasszikus kiegészítője, akik általában hivatalos esti eseményeken viselik. De hogy ne csússzon le a fejükről, hajuk egy részét ráfonják. Egyes tiaráknál még egy gumiszalag vagy drót is van, amelyet az illető hajának színéhez hasonló szalaggal fednek, így csak a minta teteje látszik át.

5. A táskák elhelyezése a kínos üdvözlések elkerülése érdekében

Cambridge hercegnője hozzászokott, hogy kis egy kézitáskát használjon olyan pillanatokban, amikor a kézfogás kényelmetlen lehet. Éppen ezért mindig a teste előtt tartja két kézzel. Másrészt II. Erzsébet királynő gyakran mozgatja a kézitáskáját egyik oldalról a másikra, hogy jelezze, ha már nem kíván beszélgetni valakivel.

6. A kesztyű védelmet nyújt az üdvözlések során

Ikonikus kalapjai és élénk ruhái mellett II. Erzsébet királynő arról is ismert, hogy klasszikus fehér kesztyűit is viseli. Az esztétikai használat mellett ezek segítenek megvédeni végtagjait a sok kézfogás során, amit nyilvános eseményeken kell megtennie.

Az érem másik oldala Diana hercegnő volt, aki szakított a kesztyűs hagyományokkal, mert közvetlen kapcsolatban akart lenni azokkal, akikkel kezet fogott.

Milyen trükköket vagy kiegészítőket szoktál használni, hogy hibátlanul nézz ki? Te kipróbálnál néhányat ezek közül a királyi tippek közül?

betöltés...