10 híres pár, akik szakítottak és újra összejöttek

Ha úgy döntesz, hogy te és az exed egymásnak vagytok teremtve, az nem visszalépés, hanem a boldogság új útja. Néhány sztárpár, például Katy Perry és Orlando Bloom, valamint Jessica Biel és Justin Timberlake bebizonyította, hogy ez a gondolat igaz. Soha nem késő elkezdeni a hibák kijavítását, ha találkoztál az igaz szerelmeddel.

Mi hiszünk az igaz szerelemben és a lelki társakban, és szeretnénk megosztani 10 olyan sztárpárt, akik ragyogó példái annak, hogy a szakítás utáni újraegyesülés helyes döntés lehet.

1. Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck a 2000-es évek elején egy párt alkottak, de végül felbontották az eljegyzést, és 2004 elején szakítottak. Most, sok év után úgy döntöttek, újra megpróbálják.

Egy Lopezhez közeli forrás megosztotta, hogy ő és Affleck “elválaszthatatlanok, és nagyon jól mennek a dolgok. Ő [Jennifer] soha nem volt még boldogabb, és tudja, hogy ennek így kellett lennie”. Jennifer és gyerekei nemrég együtt töltöttek egy kis időt Bennel: “Teljesen megnyerte a családot a sármjával”.

2. Hailey Baldwin és Justin Bieber

Justin Bieber 2016. január 3-án hivatalosan is megerősítette, hogy Hailey-vel jár, de mire augusztusra fordult az idő, úgy döntöttek, hogy szakítanak. Eltelt 2 év, ami alatt nem beszéltek egymással, és barátokként kezdtek el beszélgetni.

Kapcsolatuk bonyolultnak tűnt, és mindketten más-más emberrel randiztak, de végül 2018 júliusában Justin megkérte a kezét, Hailey pedig igent mondott!”.

3. Courteney Cox és Johnny McDaid

Miután Courteney Cox elvált, találkozott McDaiddel, és nem sokkal később, 2014 júniusában eljegyezték egymást. 2015 végén rövid időre szakítottak, de úgy tűnt, hogy az igazi szerelem minden akadályt legyőz.

Nem lehetett őket elválasztani, és újra összejöttek: “Határozottan sokat tanultam, és bármi is történt, jobb ember leszek ettől a szakításból, még ha olyan brutális is volt”.

4. Gigi Hadid és Zayn Malik

Zayn és Gigi 2015 novemberében kezdtek el találkozgatni egymással, és egy idő után kapcsolatuk komolyra fordult és nagyon romantikussá vált. Ennek ellenére szerelmüknek egy rövid szakítást is ki kellett bírnia ahhoz, hogy rájöjjenek, egymásnak vannak teremtve.

A pár 2016 júniusában szakított. Alig pár héttel később úgy döntöttek, hogy a kapcsolatuk megérdemel még egy esélyt, és teljesen igazuk volt.

5. Katy Perry és Orlando Bloom

Perry és Bloom 2016-ban találkoztak először egy partin. Azonnal vonzódtak egymáshoz. Ugyanebben az évben az énekesnő hivatalossá tette a kapcsolatot, amikor egy képet posztolt az Instagramra, amelyen együtt töltötték az időt Cannes-ban.

10 hónapnyi randizás után Perry úgy döntött, hogy felbontja a kapcsolatot Bloommal. Szükségük volt egy kis külön töltött időre, hogy megértsék, valóban szeretik egymást. 2017-ben Perry és Bloom újra együtt jelentek meg, és együtt mentek nyaralni Prágába és Vatikánba.

Végül 2018 májusában Perry megerősítette, hogy már nem egyedülálló, és alig egy évvel később eljegyezték egymást.

6. Jessica Biel és Justin Timberlake

Imádjuk ezt a párt, de nekik is volt olyan pillanatuk, amikor ki kellett próbálniuk a szakítást. Egy születésnapi partin találkoztak, amit Timberlake rendezett. Egy év randizás után, 2011-ben a pár úgy döntött, hogy szakítaniuk kell: “Ez teljesen kölcsönös volt, és mindketten úgy döntöttek, hogy ideje továbblépni”.

Mielőtt eltelt volna egy év, Timberlake bevallotta, hogy Biel a legfontosabb ember számára, és megkérte a kezét.

7. Rose Leslie és Kit Harington

A pár a Trónok harca második évadának forgatásán találkozott először. Barátként viszonyultak egymáshoz, de később randizni kezdtek. 2013-ban egy forrás megerősítette, hogy a pár szakított, és Leslie egy másik pasival kezdett randizni.

Miután a képernyőn látható szerelmük véget ért, Leslie és Harington továbbra is kommunikáltak egymással, de a végleges újraegyesülésre 2014-ben került sor. Bár Harington tagadta, hogy randiznának, az emberek kiszúrták őket együtt. A pár 2016 áprilisában hozta nyilvánosságra hivatalos kapcsolatát.

8. Kristen Bell és Dax Shepard

Kristen Bell és Dax Shepard több mint 12 éve vannak együtt. De akár hiszed, akár nem, körülbelül 3 hónapnyi randizás után szakítottak, mert a férfi mással akart randizni. Nem kellett sok idő, hogy rájöjjön, hibát követett el, és Shepard pár nappal később visszatért Bellhez.

9. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas több mint 23 évvel ezelőtt találkoztak először. A 25 év korkülönbség számukra sosem volt kérdéses. Minden jól ment, és viszonylag gyorsan összeházasodtak.

2013-ban, 13 év házasság után különváltak, hogy “egy kis időt külön töltsenek, hogy értékeljék és dolgozzanak a házasságukon”. És visszataláltak a boldogsághoz.

10. Behati Prinsloo és Adam Levine

A párt először 2012 júniusában látták, amikor Hawaiin nyaraltak. Májusban Levine és Prinsloo szakítottak: “Behati ki-be járkált, de végül véget vetettek a kapcsolatuknak”. Egy idő után megváltoztatták a döntésüket. Ez a döntés helyes volt, és most már boldog házaspárként élnek, 2 gyerekkel.

Neked melyik a kedvenc sztárpárod? Mit gondolsz a szakítás utáni újraegyesülésről?

betöltés...