Így néznek ki ma a ’90-es és 2000-es évek kedvenc hírességeinek gyerekei

Amikor megnézzük a ’90-es és 2000-es évek kedvenc sztárjainkkal készült filmeket és sorozatokat, és bekapcsoljuk az akkori népszerű zenészek dalait, észre sem vesszük, hogy bálványaink ma már teljesen másképp néznek ki. Sokuknak pedig már saját családja és gyerekei is vannak. Sőt, néhányuk gyermekei már a saját hollywoodi karrierjüket építgetik.

Arra lettünk kíváncsiak, hogyan néznek ki ma a közelmúlt kedvenc színészeinek és énekeseinek gyermekei.

Luca, Lola és Fiona – Jennie Garth lányai.

Jennie Garthnak, a Beverly Hills, 90210 sztárjának 3 lánya van. A legidősebb lány, Luca, aki 24 éves, már 5 projektben szerepelt.

A 14 éves Fiona még iskolába jár, a 18 éves Lola pedig most fejezte be az iskolát. Egyébként Garth maga készítette a lánya által viselt báli ruhát.

Bluebell – Geri Halliwell legidősebb lánya.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

geri (@therealgerihalliwell) által megosztott bejegyzés

A Spice Girls tagja, Geri Halliwell boldog édesanyja 15 éves lányának, Bluebellnek és 4 éves kisfiának, Montague-nak. Lánya gyakran elkíséri őt nyilvános eseményekre. Egyébként Halliwell kolléganői – Victoria Beckham és Emma Bunton a lánya keresztszülei.

Daisy – Lucy Lawless legidősebb lánya.

Embed from Getty Images

A Xena: A harcos hercegnő sztárjának 3 gyermeke van: fiai Julius és Judah, valamint 32 éves lánya, Daisy (jobbra), aki szintén színésznő.

Makena – Helen Hunt lánya

Makena Helen Hunt egyetlen lánya, aki 17 éves. A színésznő gyakran oszt meg fotókat róla a közösségi médiában, és imádja őt.

Sam, Lola és Eloise – Denise Richards lányai.

Charlie Sheennel kötött házassága alatt Denise-nek 2 lánya született: Sam és Lola. 2011-ben pedig a színésznő örökbe fogadott egy kislányt, akit Eloise-nak nevezett el.

Legidősebb lánya színésznőként teszi meg első lépéseit.

Ella – Ben Stiller lánya

Ben Stiller 19 éves lánya nagyon hasonlít híres édesapjára: imádja a filmeket, és már van egy kis filmográfiája.

Mason, Braydon és Tucker – Melissa Joan Hart fiai.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Melissa Joan Hart (@melissajoanhart) által megosztott bejegyzés

Melissa Joan Hart, akit Sabrina szerepéről ismerhetsz, 3 fiú boldog édesanyja: a 15 éves Mason, a 13 éves Braydon és a 8 éves Tucker.

Nicholas, Lucy és Mary – Enrique Iglesias gyermekei

15 év kapcsolat után Enrique Iglesias és Anna Kournikova boldog szülei lettek az ikreknek – Nicholasnak és Lucy-nak. 2020-ban pedig született még egy lányuk, akit Marynek neveztek el.

Mina – Mädchen Amick lánya

A 27 éves Mina Tobias a Twin Peaks sztárjának, Mädchen Amicknek a lánya. A lány zenész, és eddig 5 projektben dolgozott színésznőként.

Molly – Gabrielle Carteris lánya

A híres színésznő, Gabrielle Carteris 1992 óta Charles Isaacs felesége. A párnak 2 lánya van. A legfiatalabb, Molly, aki 22 éves, édesanyjához hasonlóan imádja a művészetet. Rajong a zenéért, és gyakran posztolja híres dalok feldolgozását az Instagramján.

Hannah – Clive Owen legidősebb lánya.

Clive Owen olyan híresség, aki nem szeret sokat beszélni a magánéletéről. A színész több mint 20 éve él boldog házasságban Sarah-Jane Fenton színésznővel. Két lányuk van: Hannah és Eva.

Clementine, Ariel és Cyrus – Cybill Shepherd gyermekei

Embed from Getty Images

A simlis és a szende című sorozat sztárjának 3 gyermeke van: A 42 éves lánya, Clementine (balra), valamint a 33 éves ikrek, Ariel és Cyrus (jobbra).

Legidősebb lánya, Clementine híres édesanyjától inspirálva választotta a színészi pályát. Néhány érdekes projektben dolgozott már: a Hajrá csajok, és az Amerikai pite című vígjátékokban, és szerepelt a Doktor House című sorozatban.

Ariel szintén a film világában mozog, de nem a kamera előtt: forgatókönyveket ír tévésorozatokhoz. Cyrus pedig jogi diplomát szerzett a Pennsylvaniai Egyetemen.

Jack – Luke Perry fia

Luke Perrynek Rachel Sharp színésznővel kötött házasságából 2 gyermeke született: egy fia, Jack és egy lánya, Sophie. Jack 24 éves, és profi birkózó. A fiatalembert Jungle Boy néven ismerik. Luke lánya, Sophie pedig 21 éves, aki önkéntesként dolgozik.

Szerinted ki hasonlít leginkább híres szüleire? Oszd meg a véleményed az alábbi kommentszekcióban!

betöltés...