15 színész, aki játszhatott volna az Alkonyat-filmekben

Nehéz elképzelni az Alkonyat-filmeket más színészekkel. Lehetetlennek tűnik, hogy Edwardot és Bellát bárki más játszhatta volna, mint az ikonikus duó, Robert Pattinson és Kristen Stewart. Az Alkonyatnak azonban teljesen más szereposztása is lehetett volna, például Jennifer Lawrence, Henry Cavill és Channing Tatum.

Mi szeretünk “mi lett volna, ha” játékokat játszani. Szóval, íme, hogyan néznének ki az Alkonyat szereplői, ha más színészek játszották volna őket.

1. Jennifer Lawrence mint Bella Swan

Jennifer Lawrence lehetne a mi Bella Swanunk, ha a meghallgatás után megkapta volna a szerepet.

2. Henry Cavill mint Edward Cullen

Stephenie Meyer Henry Cavillben látta a “tökéletes” Edwardot. “Az egyetlen színész, akit valaha is láttam, aki szerintem megközelítőleg is el tudná játszani Edward Cullent, az Henry Cavill” – mondta.

3. Charlie Hunnam mint Carlisle Cullen

Charlie Hunnam is szerepelt Stephenie Meyer kívánságlistáján, miután látta őt a Nicholas Nicklebyben. “Nagyjából ő volt Carlisle abban a filmben” – mondta. Charlie Hunnamot azonban nem érdekelte, hogy olyan filmekben szerepeljen, amelyekben vámpírokat alakítanak.

4. Lucy Hale mint Alice Cullen

Ashley Green elképesztő volt Alice-ként, de ezt a karaktert akár Lucy Hale is eljátszhatta volna. Ő Jane szerepére is volt meghallgatáson, amit végül Dakota Fanning kapott meg.

5. Tyler Posey mint Jacob Black

Stephenie Meyer Tyler Posey-t javasolta az egyik színésznek, aki eljátszhatná Jacobot. És még meg is hallgatta erre a szerepre. Érdekesség, hogy Tyler később a Farkasbőrben című tévésorozatban is egy vérfarkast játszott.

6. Michelle Trachtenberg mint Bella Swan

Michelle Trachtenberg szóba került Bella Swan szerepére, de nem ő kapta meg a szerepet, aminek oka talán az időbeosztási problémák lehettek.

7. Vanessa Hudgens mint Leah Clearwater

Vanessa Hudgens rajongott az Alkonyat könyvekért, és remélte, hogy megkapja Leah Clearwater szerepét. Még Ashley Greene is azt mondta, hogy Vanessa nagyszerű lenne Leah szerepében, de a szerepet Julia Jones kapta.

8. John C. Reilly mint Charlie Swan

John C. Reilly állt Stephenie Meyer kívánságlistájának élén, hogy eljátssza Bella apját, bár elismerte, hogy nem valószínű, hogy meg tudnák szerezni.

9. Dave Franco mint Edward Cullen

Amikor Dave Franco meghallgatáson volt Edward Cullen szerepére, nem gondolta, hogy megkapja. “Ezen a ponton még mindig nem tudtam, mit csinálok. Ekkor olyan helyzetben voltam, ami meghaladta a képességeimet” – mondta.

10. Channing Tatum mint Riley Biers

Channing Tatum tökéletes választás volt Riley Biers szerepére a Napfogyatkozás forgatókönyvírója, Melissa Rosenberg szerint.

11. Lily Collins mint Bella Swan

Egy másik színésznő, akit meghallgattak Bella szerepére, Lily Collins volt. “Új voltam a színen, új voltam a meghallgatásokon, és mindig olyan volt, hogy ‘Mi fog történni? Mindenki a váróteremben rád vár. Egyike azoknak a szorongó napoknak fiatal színészként” – mondta.

12. Vince Vaughn mint Charlie Swan

Vince Vaughn is Stephenie Meyer jelöltje volt Charlie Swan szerepére. Azt mondta: “Adj egy percet… képzeld el őt néhány plusz kilóval és visszahúzódó hajkoronával… látod?”.

13. Ben Barnes mint Edward Cullen

Ben Barnes bekerült a legjobb 4 végső színész közé, akiket Edward szerepére tartottak számon. Ben megjegyezte, hogy valószínűleg azért nem őt választották, mert túl öreg volt ahhoz, hogy egy 17 éves fiút játsszon, és mert a készítők nem akarták összekeverni az Alkonyat és a Narnia krónikái című filmet.

14. Tom Felton mint Riley Biers

Tom Felton valójában sosem jelentkezett meghallgatásra az Alkonyatban való szereplésre, de a rajongói nagyon szerették volna őt Riley Biersként látni, és folyamatosan kérdezgették, hogy csatlakozna-e a szereplőgárdához.

15. Scott Eastwood mint Edward Cullen

Scott Eastwood meghallgatáson volt Edward Cullen szerepére, de nem ment túl jól. Ez valószínűleg azért volt, mert a színész saját elmondása szerint nem próbálkozott annyira, mert nem érdekelte, hogy egy fiatal felnőtt filmben játsszon. Azonban úgy tűnik, később megbánta, amikor rájött, hogy egy több millió dolláros franchise lett belőle.

Neked a végső szereposztás tetszik jobban, vagy szerinted valaki a listáról jobban teljesített volna? Ki lenne számodra a tökéletes Edward, Bella vagy más karakter?

betöltés...