20+ állat, akik semmi jóra nem számítottak, de az élet meglepte őket

A cikkünkben szereplő emberek örökbe fogadtak olyan háziállatokat, akik szeretetre és gondoskodásra szorultak, és történeteik megerősítik, hogy a világon még mindig van hely a kedvességre.

Mi is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak a csodálatos embereknek, akik állatokat mentettek meg és új és boldog életet adtak nekik.

„Amikor örökbe fogadtam, azt mondták nekem, hogy bujkálni fog előlem és kerülni fog engem. De körülbelül 3 óra múlva odajött hozzám, és azóta velem van.”

„Ő itt Artemis, egy macska, akit nemrégiben fogadtam örökbe. Amikor eszem, csak mellettem ül és megpróbál nem könyörögni. Engedi, hogy megtisztítsam, és mindig őröz, amikor zuhanyozok. ”

“Épp most hoztam el a menhelyről, és viszem haza.”

„Amikor örökbe fogadtam, csak a kanapé másik végén aludt. Most pedig már nincs fogalma a személyes térről. Mindent megtettem, hogy elfelejtse, milyen nehéz volt az élete. ”

„Így nézett ki a gyömbérlány, amikor megtaláltuk őt, és ilyen gyönyörű most. Ne félj életet menteni, bármennyire is apró. ”

“Lili korábbi gazdája rosszul bánt vele. Ez az első alkalom, hogy saját játéka van, ezért nagyon vigyáz rájuk.”

„Örökbefogadtunk ma egy macskát. Készen álltunk, hogy néhány nehéz hetünk lesz, mire megszokik, de ő itt 30 perccel később. ”

„Tegnap elhoztam egy házból, ahol további 13 macska élt, ma ő itt ma. Már nem tudom elképzelni az életem nélküle.”

Ez a 14 éves vak baba élvezi a legjobb macskaágyat, ami valaha volt neki az életében. Nem akartam örökbefogadni egy ilyen felnőtt macskát, de őt kétszer vitték vissza előttem a menhelyre.

“Viszem az új otthonába.”

„A macska, akit nemrég megmentettem, először látott engem a fürdőkádban. Amikor megtaláltam, sírt az esőben, és hazavittem. Teljesen gubancos volt a szőre, amikor rátaláltam és ezért le kellett borotválni a hátán, a hasán, és oldalt a szőrt”

“5 hónappal ezelőtt piszkos volt a szőre. Most nagyon büszke a bundájára. “

“Épp most fogadtam örökbe.”

„Lulu több mint egy éve menhelyen lakott, mivel egészségügyi problémái miatt senki sem akart elvinni. Anyám új otthont és életet adott neki, és most Lulu minden nap viszi a cipőjét.

“Apám, aki soha nem volt kutyás, ma örökbe fogadta ezt az öreg kutyust. Azt mondta, hogy nem engedheti meg, hogy ez a kutya öregkorában egyedül maradjon. “

Ez a macska épp meghallotta, hogy új otthont fog kapni.

„3 hete fogadtam örökbe ezt a fickót és testvérét. Az első néhány nap alatt egy szék alatt bújkált, de most minden este velem alszik.”

„Februárban fogadtuk örökbe Cooper-t egy állatmenhelyről. Csak nézd meg, hogyan változott meg. ”

“Kis Arietty türelmesen vár rám, hogy dobjak neki egy játékot. Úgy gondolom, hogy örökbefogadtam egy kutyát. ”

„Ez a cica egyedül maradt, és úgy döntöttünk, hogy megmentjük. Amint hazahoztuk, a karjaimba elaludt.”

“Ezt a lányt vittük haza a menhelyről. A mosolya mindent elmond.”

betöltés...