18 ember, aki nem várta meg a csodára, hogy az élete jobbá váljon

A főiskola befejezése 14 év után, a bátorság összeszedése, hogy megtalálják biológiai szüleiket, és a fogyókúra megkezdése csak néhány példa arra, hogyan kezükbe vették az emberek a sorsuka. Újra talpra állni és leporolni magunkat valóban nem könnyű feladat, de minden csepp izzadtságot megérhet.

Ez a 18 ember inspirált bennünket, akik megtalálták a motivációt ahhoz, hogy változtassanak és teljesen felforgassák az életüket.

1. “A különbség, amit egy év jelent: Neki 63 kiló lement, nekem pedig 45.”

2. “2007-ben kezdtem a főiskolát, és tegnap kaptam ezt a rosszfiút a postán. Soha ne add fel!”

3. 14 hónapnyi elszántság és kemény munka

4. “Születésemkor örökbe fogadtak, és mindig úgy éreztem, hogy én vagyok a fekete bárány. Néhány évvel ezelőtt megtaláltam a biológiai apámat. Végre van egy családom, amely elfogad engem.”

5. “3 kemény évvel később ugyanott – ki az a lány a bal oldalon, mert nem ismerem.”

6. “Több mint egy éve depressziós fészekben élek. Többé már nem!”

7. “Ma vettem egy pólót, ami tényleg jól állt, és nagyon jól éreztem magam a bőrömben! Ezek a képek majdnem 2 év különbséggel készültek!”

8. “Nem vigyáztam magamra. Idén saját kezembe vettem az életemet (és közben elvesztettem a hajam), de boldogabb vagyok, mint valaha.”

9. “Régebben szégyelltem és undorodtam, ha nyilvánosan mutatkoztam, de mostanra megtaláltam az önbizalmam.”

10. “Miután évekig szellemíróként dolgoztam, végre kiadott szerző vagyok! Alig várom, hogy dedikálhassam ezeket a kicsiket.”

11. “16 hónap különbség: Szigorú diétával és testmozgással fogytam le.”

12. “Miután úgy éreztem, hogy a BPD és a poszttraumás stressz miatt halálra vagyok ítélve, önkéntesnek álltam. Hamarosan klinikai támogató munkatárs leszek, hogy másoknak segítsek.”

13. “Másfél évvel ezelőtt vettem egy kerékpárt, és elkezdtem tekerni. Ma fejeztem be az első sprint triatlonomat.”

14. “Ezen a héten a szorongásom miatt egy kicsit fásult voltam, ezért úgy döntöttem, hogy kiengedem magamból és lefestem.”

15. “Egész életemben a hízással küzdöttem, és végre sikerült beleférnem egy olyan munkanadrágba, amelybe korábban nem fértem bele.”

16. “A 2020. márciusban 139 kg voltam, ma 63,5 kg vagyok.”

17. “Ma kivettem egy napot a munkából, és nekiláttam a házamnak. ”

18. “12 hónap alatt a böjt és a meditáció segítségével nem csak a súlyomat adtam le, hanem azt a valamit is, ami visszatartotta a boldogságomat. Még nem végeztem!”

betöltés...