Nem vállalja többé a szereplést az X-Faktor mentora

Két év után áll fel a mentorszékből, szeretne karrierjére koncentrálni.

Távozik az X-Faktor mentorszékéből Radics Gigi. Az énekesnő azért döntött így, mert saját karrierjére szeretne koncentrálni, az RTL Klub tehetségkutatója pedig sok idejét elvette.

„Úgy érzem, idén jobban kell összpontosítani a saját zeneiségemre, itthon és nemzetközileg is. Mérlegelve az első évad sikerességét, a következő évadba történő visszatérésem számomra inkább már egy ráadás volt azért, mert annyira a szívemhez nőtt és az életem részévé vált a műsor, a stáb, mindenki egy emberként állt mellettem végig a munkafolyamatok alatt.” – mondta az énekesnő az RTL Klubnak.

„Az elmúlt évek legsikeresebb szériáiban vettem részt egyedüli női mentorként… Heves érzelmek dúltak egy-egy kieső versenyző miatt, de összességében azt gondolom, meg tudtam mutatni képernyőn keresztül, hogy milyen egy erős női akarat három nagyon markáns férfi véleménye között.” – tette hozzá Gigi.

Sajtóinformációk szerint több új változás is lesz az idei X-Faktorban, az sem biztos, hogy Radics Gigi lesz az egyedüli, aki feláll a mentorszékből, de egyelőre nem lehet tudni semmi konkrétot ezzel kapcsolatban.

betöltés...