13 ember, akik elfogadták tökéletlenségeiket és elkezdtek teljes életet élni

Sok pszichológus folyamatosan arról beszél, hogy milyen fontos megtanulni elfogadni önmagunkat. És bár ez a feladat nem tűnik olyan nehéznek, sokszor a saját különlegességeink, furcsaságaink és testi tökéletlenségeink elviselése igen nehéz feladat lehet.

Mi mindig örülünk azoknak, akik megtalálják az erőt ahhoz, hogy megszabaduljanak a komplexusoktól és az előítéletektől. Kis összeállításunk az ő fotóikból mutatja be az ilyen belső átalakulások klassz eredményeit, és talán téged is inspirálnak egy kis önvizsgálatra.

1. “Az első összetört szívem után újra kezdem szeretni magam.”

“Korábban soha nem tettem volna fel ezt a képet sehova, mert látszik a hasam, de imádom. A mosolyom annyira őszinte rajta.”

2. “Egész életemben az orrom miatt piszkáltak.”

“Ez az első kép, amelyen gyönyörűnek érzem magam, miközben látszik az orrom mérete.”

3. “Nagyon rosszul éreztem magam a közelmúltbeli súlygyarapodásom miatt. Egészen addig, amíg fel nem próbáltam ezt a ruhát.”

4. “11 évvel ezelőtt, amikor egy új országba költöztem, a külsőm miatt piszkáltak, a súlyom miatt cikiztek, félénk és zárkózott voltam, mert nem tudtam, mi a jó az életben.”

“10 évvel később magabiztosabb ember vagyok, kezem tele szőrmókokkal. Az élet egyre jobb.”

5. “Régebben utáltam, ahogy kinézek, és soha nem hordtam egyrészes ruhát.”

“Most már szeretem magam és azt, ahogy kinézek, teljes alakos képeket készítek magamról, és állandóan egyrészes ruhákat viselek. Elképesztő, mire képes egy kis önszeretet és önbizalom.”

6. “Felnőttként az orrom, a hajam és a szeplőim miatt piszkáltak – szó szerint a 3 legizgalmasabb dolog a külsőmben.”

7. “A szalagavatóm a hétvégén volt.”

“És mindezt annak ellenére, hogy folyamatos agorafóbiám/társadalmi szorongásom van, és pánikrohamot kaptam a parkolóban, mielőtt bementem volna. Sikerült végig maradnom, imádtam, és még táncoltam is egy kicsit.”

8. “Régebben féltem attól, hogy rövid hajam legyen, mert az arcomra nehezedett. Ma elbúcsúztam a régi énemtől, és átöleltem az új életemet!”

9. “17 évesen imádtam a pizzát, és bizonytalan voltam. 25 évesen még mindig imádom a pizzát, és megtanultam szeretni magam.”

10. “Miután egész életemben utáltam magam, végre elmondhatom, hogy szép vagyok.”

“Az önszeretet egy nagyon kemény út volt, de lassan eljutok odáig!”

11. “Végre kezdem szeretni magam. Ez egy őszinte mosoly!”

“Megszabadultam a rossz szokásoktól, edzettem, és új, csodálatos barátokat szereztem. Szeretem az életemet és szeretem magam!”

12. “Tanultam a “radikális elfogadásról”, és most jobban szeretem a pici orromat, mint valaha.”

13. “30 éves vagyok, és próbálom magabiztosnak érezni magam a szememen lévő anyajegy ellenére.”

betöltés...