Így néznek ki ma a világ legszebb Hölgyeinek a gyermekei (Heidi Klum lánya igazán bájos)

Mit tudunk a szupermodellekről? Szűk és pontos ütemtervek. Divatbemutatók, fotózások. Pedig a legtöbbjük már anya. Többszörös is. A természet persze nem mindenkivel nagylelkű. Sokan közülük az anyaság után is tudták folytatni a munkájukat. A divatiparban a legtöbb nő nagyon szerencsés. Csak nézd meg őket és a gyermekeiket.

Vodianova Natalia fia és lánya

A nő 37 éves és nemcsak világszerte híres szupermodell, hanem 5 gyermek agyja is. Első házasságából 3, míg második házasságából 2 gyermeke született.

Alessandra Ambrósio fia és lánya

Brazil szupermodell és színésznő lengyel-olasz gyökerekkel. A Victora’s Secret egyik angyala. 17 évig dolgozott a társasággal. Két gyermeke van egy apától.

Candice Swanepoel és fiai

Több kozmetikai és parfümipari cég arcát képviseli. 2007-ben kezdte a pályafutását és 2010-ig hivatalosan is egy angyal lett a cégnél. 12 éve él kapcsolatban Hermann Nicoli modellel. Nem házasodtak össze, de van két csodaszép gyermekük – Anaca és Ariel.

Heidi Klum lánya

Heidi szakított a gyermeke biológiai apjával, mikor megszületett gyermeke. Később a mindenki által ismert Seal nevű énekessel jött össze, aki örökbe fogadta gyermekét. A párnak 4 közös gyermeke lett egészen a 2012-es szakításukig.

Kim Basinger és lánya

Lesley Hornby, másnéven Twiggy híres modell-ikon volt a hatvanas években. Első házasságából Michael Witney-vel egy gyermekük született, Carla. Carla ruhatervező.

Kate Moss

Kate Moss lánya is modellkedik. A Marc Jacobs cég arca lett és több magazinban is feltűnt. Apja Jefferson Hack.

Cindy Crawford

Kaia és Presley Gerber apjuk is modell volt. Tökéletes genetika. Mindketten a divatiparban dolgoznak. Fotómodellek magazinoknak.

Doutzen Kroes

Holland szupermodell és színésznő. A modell DJ Sunnery James-hez ment hozzá és 2 gyermeküket azóta is együtt nevelik. A gyerekek neve Phyllon Joy és Millena May.

Karolína Kurkova

A cseh modell 2007 legszexisebb nője címét nyerte el a Vogue magazinban. 40 magazin címlapján volt jelen szerte a világban. Akkoriban a legjobban fizetett női modell volt. Archie Drury producerrel nevelik két gyermeküket, Jacket és Noah Lee-t.

Shayk és Bradley Cooper lánya

2017-ben az orosz szupermodellnek és a híres színésznek közös lánya született. Sajnálatos módon a pár 2019-ben szakított. A gyermek, ahogy növekszik egyre inkább látszik, hogy jó géneket örökölt.

Linda Evangelista a fiával, Augustinnal

Embed from Getty Images

A 90-es évek egyik ikonikus szupermodellje, Linda Evangelista, egy francia milliomos, François-Henri Pinault párja volt. Amikor Pinault rájött, hogy Evangelista terhes, azonnal szakított vele, és hamarosan feleségül vette Salma Hayeket.

betöltés...