Egy szerelmes dal mindig a legjobb gyógyír a szívnek. Te még emlékszel erre?

A zene minden bizonnyal a legjobb gyógyszer a léleknek. Hangulatunktól függően van bőven, amiben válogathatunk, de talán a leghatásosabbak a szerelmes balladák, melyek mindig célba találnak.

Általuk a szeretett személy jut az eszünkbe, akinek a gondolata begyógyítja a sebeinket.

Ha az Endless Love című dalt hallgatod, a tiszta és feltételek nélküli, rózsaszín szerelem világába csöppensz. Két nagyszerű hang és egy csodálatos dallam gondoskodik erről, az élmény pedig feledhetetlen, és megannyiszor nagyszerű, akárhányszor hallanád.

Bár Luther Vandross már nincs közöttünk, munkássága egyike a legértékesebb örökségeknek, amelyet valaha is kaphatunk.

Nyolc alkalommal nyert Grammy-díjat. Dalai, dalszövegei, a hangja és a produceri munkái mind végigikírésnek bennünket az utunkon. Az alábbi videóban őt Mariah Carey – minden idők egyik legszebb női hangja egészíti ki, a legfantasztikusabb zenei élményt nyújtva.

Az Endless Love eredeti verzióját Lionel Richie és Diana Ross indította útjának, egy emlékezetes duett formájában. A Vandross-Carey verzió egy utólagos átdolgozás, amely van annyira gyönyörű és idillikus, mint maga a dalszöveg, ami köré ez az egész hangzásvilág felépül. Ezek után ki ne álmodna egy örökké tartó szerelemről?

betöltés...