8 ember, akik bizarr dolgokkal házasodtak össze

betöltés...

Ha a párod nem ember, összeházasodhatsz élettelen tárgyakkal, például egy babával, hologrammal vagy paplannal. Vannak olyan emberek, akik elég bátrak voltak ehhez, és a párkapcsolatot sajátos módon élik meg.

Találtuk 8 történetet, ahol a hétköznapi kapcsolat nem annyira hétköznapi dolog.

1. David Sikorski és burrito menyasszonya

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

David Alan Sikorski (@david.sikorski) által megosztott bejegyzés

David Sikorski jóarc. A San Francisco-i írónak elege lett a Facebook-falát beborító, a szerelem legmagasabb szintjein tobzódó, kezükkel szívecskéket formázó, nyáltengerben fetrengő párok fotóiból, és elkészítette a saját verzióját. Egy burritóval.

Biztos mindenkinek megvan az, amikor XY kétnaponta posztol egy hányinger fotót magáról meg a csajáról/pasijáról a naplementével a Balatonparton, mellé valami hányinger hashtaggel #summerlove meg #imadlakkicsim, hogy rohadna meg, biztos neked is vannak ilyen ismerőseid…

…David Sikorskinak vannak.

És úgy döntött, hogy nemes bosszút áll, és megmutatja ezeknek, mekkora szánalmas, nyálas csigák. Egy mexikói szendviccsel.

2. Davecat feleségül vett egy babát.

Davecat (álnéven) egy teljesen normális 35 éves, középosztálybeli férfi Detroitból. Már ha az normális, hogy Davecat egy 7000 dolláros műbabával él együtt, aki Sidor névre hallgat.

3. Erika Eiffel hozzáment az Eiffel-toronnyal.

Erika Eiffel, lánykori nevén LaBrie az egyik leghíresebb ember azok közül, akik tárgyakat vagy épületeket vettek el. 2007-ben, egy három évig nyúlt bírósági kereset végén sikerült hozzámennie a francia nevezetességhez. Nem állíthatjuk, hogy a kapcsolatuk monogám, hiszen többen is meghódíthatták Eiffelt, de ez Erikát nem zavarja.

4. Kevin Nadal feleségül vette magát.

Kevin Nadal egy szerző, aktivista és pszichológia professzora, aki feleségül vette magát. Elmondja a filozófiáját, ami nagyon bátor: „Részt vettem legalább egy tucat esküvőn, és vettem tonnányi ajándékot párok számára. És ne érts félre, örülök, hogy csinálod. De elgondolkodtam: mindig ünnepeljük házaséletet, miért ne ünnepelhetnénk meg azt, ha egyedül élünk”?

5. Tracey Emin hozzáment egy sziklához.

Embed from Getty Images

Megházasodott a világ egyik leghíresebb feminista művésze, Tracey Emin. Nem is akárkivel, hanem egy kertjében álló jókora kődarabbal, ami, ha másból nem, házastársi hűségből biztos példát mutat.

A különös esküvőre igazából már 4 éve nyáron sor került, ám Emin csak később állt ki vele a nyilvánosság elé. Az ikonikus művész Azért sírtam, mert szeretlek című kiállítása nemrég nyílt meg Hongkongban, ennek kapcsán beszélt szerelmi életéről.

Érzem, hogy nem vagyok egyedül. Valahol egy tengerre néző dombon ott van ez a gyönyörű, ősi szikladarab, és nem megy sehova. Mindig ott lesz és vár engem” – mondta a The Art Newspapernek.

6. Egy japán férfi egy hologrammal házasodott.

Embed from Getty Images

A 35 éves japán Akihiko Kondo szokatlan lépésre szánta el magát: összeházasodott Hatsune Miku-al.

Kondo egy iskolában dolgozik adminisztrátorként, Miku viszont nem élőlény, ő egy számítógépes program, hologram testtel.

A férfi közel egy évtizede szeretett bele Mikuba. A férfi azóta beszerzett egy Gatebox-eszközt, amely lényegében egy kehelyszerű üvegtartó, amelyben Miku hologramként megjelenik. A hologram-Miku mesterséges intelligenciával rendelkezik, tud köszönni, szabályozza a fényeket, de lényegében ennyi, nincs tudata, nincsenek vágyai, lényegében Kondo irányítja a programját.

“Színt hozott az életembe” – mondta Kondo

7. Pascale Sellick összeházasodott egy paplannal.

Pascale Sellick brit művész úgy döntött, összeházasodik a paplanjával.

„A paplanommal volt a leghosszabb, legerősebb, legbensőségesebb és legmegbízhatóbb kapcsolatom valaha. Mindig ott van nekem, és hatalmas öleléseket kapok tőle” – fogalmazott a 49 éves nő.

8. Aaron Chervenak feleségül vette az okostelefonját.

Aaron Chervenak ugyanis úgy döntött, hogy egészen Los Angelesből utazik el a kaszinók városába, hogy feleségül vegye élete legnagyobb szerelmét: az okostelefonját.

A ceremónia a The Little White Chapelben zajlott, és bár a hely tulajdonosa először elképedt a férfi ötletét hallva, mégis belement a dologba.

betöltés...