A tudósok azt állítják, hogy létezik 7 furcsa női tulajdonság, amit a férfiak nagyon vonzónak találnak

Jó néhány pont olyan, amiről eddig azt gondoltuk, hogy nem igazán nyerő dolog. Előfordul, hogy a tökéletlenség nemhogy csökkenti, hanem inkább növel a vonzerőt. Némelyik szégyellnivaló vonásunk akár még csábító is lehet a másik nem számára. Összegyűjtöttünk hét – tudományos alapú – példát arra, amikor a vonzerő nem mindig a tökéletességben rejlik.

1. Izzadtság

Amikor valaki nem csak a konditeremben verejtékezik, az bizony nagyon kínos tud lenni. Az ember összesen több mint egymilliárd szagot képes megkülönböztetni. Noha az izzadtság nem tartozik a legkellemesebbek közé, sokat elárul az érzéseinkről. Tudósok szerint „a boldogság szaga” kifejezetten fertőző, és ha megérezzük, mi is pozitív érzésekkel töltődünk el.

2. Ragályos nevetés

A pszichológusok szerint, ha olyasvalakivel találkozunk, aki megnevettet minket, a vele való romantikus kapcsolatnak valószínűleg pozitív lesz a kicsengése, hiszen rengeteg nevetésben, pozitív érzelmekben lesz részünk.

3. Szemüveg

Hölgyek! Mostantól ne csak olvasáshoz viseljenek szemüveget! Ugyanis tudósok bebizonyították, hogy a férfiak vonzóbbnak és s**xisebbnek találják a szemüveges nőket.

4. Világos csíkok a bőrön, a pántok helyén

A lebarnult bőrön látható fehérebb területek még csupaszabbnak tűnnek. Vonzzák a férfiszemeket. Sőt, a férfiak szabályosan kényszert éreznek, hogy megérintsék et a lágy bőrfelületeket.

5. Zilált haj

A kusza fürtök, a természetes hullámok, vagy a kissé zilált konty olyan érzetet kelt a férfiakban, hogy bátran beletúrhat ölelés közben. És persze az ilyen frizura jóval természetesebbnek is hat, mint amikor a hölgy haja be van lőve, és egy liter hajlakkal van rögzítve.

6. Festetlen arc

Tudósok arra az eredményre jutottak, hogy a férfiak negyven százaléka előnyben részesíti, vonzóbbnak találja a természetes szépséget, vagyis a make-up mentes nő arcot.

7. Pocak

Egy kis hastáji zsír a férfiak szemében állítólag pluszpontot jelent. Tudományosan megállapították, hogy a vonzalom legfőbb mozgatórugója a test méretaránya. Egy vizsgálat során a tudósok kimutatták, hogy a „homokóra” típusú nők képének nézegetése több impulzust generált az agynak azon részében, ami az örömérzetért felelős.

+1, azaz a ráadás

Egy férfi szemében az a legeslegvonzóbb nő, aki nem használ make-upot, zilált a haja, és elcseni a tányérjáról az ételt.

betöltés...