18 színész, akik nem hajlandók együtt filmet forgatni

Mindegy, hogy egy színész vagy színésznő mennyire jól tud szerepeket eljátszani, ha valódi emberi érzelmek vannak bennük és bizonyos dolgokat nem tudnak lenyelni és megemészteni. Ilyen például ha nem szimpatizálnak egymással a szereplők. Nem egy olyan filmről hallottunk már, ahol a színészek a valóságban ki nem állhatták egymást, ilyen volt például Patrick Swayze és Jennifer Grey, valamint Stana Katić és Nathan Fillion is. Ma olyan filmcsillagokat hoztunk el nektek, akik a nyilvánosság előtt is kijelentették, hogy nem szándékoznak többet egy filmben szerepelni, sőt egy légtérben tartózkodni.

1, Lena Headey és Jerome Flynn

Cersei Lannister és Feketevízi Ser Bronn megszemélyesítői nem igazán találkoztak egymással a Trónok Harca forgatásai során. Ennek nagyon egyszerű oka van. Lena, és Jerome egy párt alkottak még 2002-ben, ám úgy tűnik szerelmi történetük nem alakult túlságosan zökkenőmentesen.

2, Julia Roberts és Nick Nolte

Julia Roberts és Nick Nolte a kezdetektől fogva utálta, hogy együtt kell szerepelniük “A zűr bajjal jár” című filmben. A két híresség egyszerűen ki nem állhatja egymást. Folyamatosan egymás és a stáb munkatársainak idegeire mentek. A film befejezése után Julia és Nick nem túl kedves szavakat vágtak egymás fejéhez, majd egy interjúban kijelentették, hogy soha többet nem fognak együtt dolgozni.

3, Bill Murray és Lucy Liu

A “Charlie angyalai” forgatása közben, Bilb bírálni kezdte Lucy színésznői tehetségét, amiért nagyon berágott. Ezek a kritikus szavak megpecsételték a kapcsolatukat, ugyanis a film folytatásában már nem Bill szerepelt, hanem Bernie Mac.

4, Alyssa Milano és Shannen Doherty

Alyssa Milano és Shannen Doherty között olyannyira elmérgesedtek a dolgok, hogy Shannen úgy döntött, nem vállalja el a “Bűbájos boszorkák” című sorozat harmadik évadát. A két színésznő nem kívánkozik további filmekben és sorozatokban együtt dolgozni.

5, Sylvester Stallone és Richard Gere

Richard Gere és Sylvester Stallone közötti vita a “Flatbush The Lords of Flat” forgatásán kezdődött. A kölcsönös megvetés oka valójában nem ismert, de annyira elfajultak a dolgok, hogy megpróbálták egymást fizikailag is bántalmazni, ezért Gere-t lecserélték a filmben. Azóta nem szerepeltek egy filmben.

6, Julianna Margulies és Archie Panjabi

A színésznők elmérgesedett kapcsolatáról szóló pletykák egészen 2015-ig keringtek, amikor is Panjabi kijelentette, hogy elhagyja “A férjem védelmében” című sorozatot. Panjabi azt is elmondta, hogy a végső jelenetet, a színésznővel külön forgatták le, mert nem voltak hajlandóak együtt kamerák elé állni.

7, George Clooney és Russell Crowe

George Clooney és Russel Crowe közötti feszültség 2013 decemberében mérgesedett el jobban, amikor Clooney az Esquire magazinnal készített interjújában kijelentette, hogy Crowe-nak bocsánatot kellett kérnie, azért mert megsértette. A bocsánatkérés teljesen szarkasztikus stílusban történt meg, ezután nem tudjuk, hogy rendeződött-e a viszony kettejük között, de az biztos, hogy többet nem láttuk őket egyszerre a filmvásznon.

8, James Franco és Tyrese Gibson

A viszály James Franco és Tyrese Gibson között az “Annapolis – Ahol a hősök születnek” című film forgatása alatt keletkezett. A film után Gibson kijelentette, hogy soha többen nem szándékozik egy filmben szerepelni színésztársával. Franco szerint Tyrese valóban megpróbálta megütni őt bizonyos jelenetekben.

9, Wesley Snipes és Ryan Reynolds

Ryan Reynolds valószínűleg soha többet nem fog együtt dolgozni Wesley Snipes-szal. Legalábbis ezt nyilatkozta a “Penge – Szentháromság” című film forgatása után. Több összezörrenés is volt közöttük és bizonyos jelenetek nem tetszettek Renolds-nak, ami miatt erre az elhatározásra jutott.

betöltés...