10 híresség, akik nem tudtak eleget tenni a hollywoodi szépség kritériumoknak

Sok hírességnek be kell illeszkednie a szigorú Hollywoodi keretbe, hogy esélye legyen részt venni meghallgatásokon. A BrightSide úgy döntött, hogy olyan hírességeket mutat be, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy túllépjenek azon, amit a kritikusok mondtak.

Bebizonyították az egész világnak, hogy a kiváló megjelenés nagyon jó!

1) Benedict Cumberbatch

2010-ben, amikor Sherlock első epizódja megjelent a képernyőn, a producerek dühös támadásokat szenvedtek el a rajongóktól. Negatív kommentek: ,,Megígértél nekünk egy forró Scherlockot!” árasztották el az internetet. Szerencsére a karizmatikus Cumberbatch néhány epizód után belopta magát az emberi szívekbe. Ma mindenki csodálja ezt a jóképű fickót.

2) Meryl Streep

27 éves korában senki sem ismerte Merylt. Kipróbálta a főszerepet a King Kongban, de a producer negatívan értékelte Streepet. Azt mondta, Miért hívtátok meg? Túl csúnya! Meryl mély lélegzetet vett és azt mondta: „Sajnálom, hogy azt gondolod, hogy túl csúnya vagyok a filmedhez, de a véleményed egy a tengerben és én megtalálom a kedves dagályt.” Ma Meryl Streepnek 22 Oscar jelölése van.

3) Jessica Chastain

Az egyik legszebb modern színésznő története meglehetősen hétköznapi: a meghallgatás során a ,,vörös haj” címet kapta, amely egy bizonyos elutasítás Hollywoodban. Azt mondták neki, hogy festesse be a haját és így egy tipikus szőke lány lesz belőle. A végén Chastain híressé vált különleges vörös haja miatt (is).

4) Kesha

Amikor Kesha már híres volt, a menedzsere szavára gyorsan el kezdett fogyni. Ez a gyors fogyás egészségügyi problémákat okozott. Miután az egészségével küszködött, Kesha megígérte magának, hogy soha nem fordít figyelmet arra, amit az emberek mondanak, inkább élvezi az életét.

5) Chrissy Teigen

Nehéz elhinni, hogy John Legend híres divatmodellje és felesége nem tudott megfelelni Hollywood normáinak. Amikor Chrissy kezdő modell volt részt vett egy Forever 21 promóciós kampányban. A felvétel után az egyik producer tájékoztatta a modellügynökséget, hogy túl kövér volt és Chrissyt azonnal kirúgták.

6) Taylor Lautner

A világhírű vérfarkas a Twilight előtt túl gyenge volt.

7) Tyra Banks

Az amerikai modellek ,,Anyját” 2006-ban erőteljesen kritizálták. Tyra fürdőruhás fotója a szokásosnál is gyengébb volt. Néhány nappal később Tyra megjelent egy élő Talk Showban, amelyben ugyanazt a fürdőruhát viselte és egy híres beszédet mondott el a TV-Guide-nak ,,a Kiss My Fat Ass” amelyet a 60 legnépszerűbb Talk Show momentum listájához adták.

8) Lea Michele

Amikor ez a gyönyörű hangú színésznő 13 éves lett, azt mondták neki meg kell csináltatnia az orrát, hogy folytathassa a pályafutását. Soha nem tette meg és a csúcsra jutott.

9) Pink

P!nk talán a pop-rock egyik legismertebb arca és stílusa, de nem a megjelenése hozta a sikert. Néhányan azt mondták, hogy nem elég jó a magazinok oldalaira és címlapjára, de az egész világnak bebizonyította, hogy több mint elég.

10) Jennifer Lawrence

Az Éhezők Viadala után sokan ostorozták, hogy Jennifer Lawrence nem volt ,,elég éhes”. Ma Lawrence Hollywood kedvence és egy nagyon ígéretes fiatal színésznő. Már nem néz ki éhesnek és a kritikusoknak magukkal kellett szembenézniük.

betöltés...