15+ valódi hölgyemény, akik bebizonyították, hogy a testünket minden körülmények között el kell fogadni

Nőként folyamatosan bombáznak minket olyan képekkel, amelyek azt mutatják, hogyan kellene kinéznie a testünknek. Homokóra alak, szőrtelen test és hibátlan arc – ez csak néhány az irreális normák közül, amelyeknek meg kell felelnünk. Szerencsénkre követhetjük azoknak a vad nőknek a példáját, akik végül feladták az elérhetetlen szépségideál hajszolását, és most arra koncentrálnak, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, így önbecsülésük az egekbe szökhet.

Mi imádjuk látni, hogy az erős nők a legjobb formájukat hozzák, és közben jól érzik magukat, ezért összegyűjtöttünk néhány olyan, a való életben élő nőt, akiktől tanulhatunk egy-két dolgot arról, hogyan érezzük jól magunkat belülről kifelé.

1. “Lehet, hogy van néhány hurkám, de ki ne szeretné a kekszet?”

2. “Miután évekig küzdöttem az önbecsülésemmel a kopasz foltjaim megmutatkozása miatt, úgy döntöttem, hogy megszabadulok attól, ami annyira boldogtalanná tett, és azt hiszem, hogy ezt a külsőt fel fogom dobni!”

3. “Elmentem a tengerpartra, és életemben először élveztem ahelyett, hogy azt vizsgálgattam volna, hogyan nézek ki.”

4. “A szőrös gödrömet sütkérezem a napon!”

5. “Bátornak érzem magam, és nem viselek semmit, hogy elfedjem az állam pattanásait.”

6. “Lassan elkezdek dolgozni azon, hogy szeressem magam, és ne merüljek el túlságosan a közösségi média “tökéletes test” ábrázolásában; lassan eljutok odáig.”

7. “Annyi szőr, hogy úgy érzem magam, mint egy kis medve vagy valami ilyesmi!”

“Így is, úgy is gyönyörű! 😍” ChasteMade / Reddit

8. “A vastag combok életet mentenek! Boldognak érzem magam a napon!”

9. “Régebben utáltam a széles orromat, de amikor rájöttem, hogy ez az anyukám orra is, az lett a kedvenc részem az arcomon.”

10. “Vettem néhány új cuccot a plázában, és ez emlékeztet arra, hogy a hasadnak nem kell tökéletesen laposnak lennie! Minden pocak aranyos. 💕”

11. “Ez egy emlékeztető mindannyiótoknak, hogy lehettek narancsbőrösök és megjelenhetnek pókhálós vénák, még mindig dögösek vagytok!”

12. “Ma van a harmincadik születésnapom. Általában valami feketét és buggyos ruhát szoktam felvenni, de 1 év önszeretet után megvettem magamnak az első csillogó (és testhezálló) ruhámat!”

13. “Ez lesz az első nyár, amikor nem borotválkozom. Néha zavarban érzem magam, de többnyire úgy érzem, hogy megerősödtem!”

14. “Olyan jól néz ki a tested!” -> “A testem rendben van!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sarah Nicole Landry (@thebirdspapaya) által megosztott bejegyzés

15. “Emlékeztetőül, hogy minden test bikini test”

16. “Plus size és a második terhességemmel – őszintén szólva, soha nem éreztem magam még ilyen szépnek!”

betöltés...