Válassz egy ősi szimbólumot: életed célját súgja meg

Derítsd ki, hogy miért születtél a Földre!

Mi a legfontosabb kérdés az életedben, amelyen dolgoznod kell, hogy megtaláld a boldogságot? Milyen tanácsok lehetnek segítségedre ebben a kérdésben? Válassz ki egy alkímiai szimbólumot és választ kaphatsz ezekre a kérdésekre!

Lássuk, mit árul el a választásod!

1. Az oroszlán

Az oroszlánok szimbolizálják a Napot és azt, hogy szükséged van a sorsod feletti irányításra.

A probléma:

ha az oroszlánt választottad, akkor valószínűleg el kell menekülnöd attól, amit oly sok erőfeszítés árán építettél fel. Az oroszlán szimbolizálja a Napot, a hatalom végső forrását. Ezért az Oroszlán egyenlő a dominanciával. Mindent megtettél azért, hogy tökéletes élete teremts magadnak, de most úgy érzed, hogy magad által alkotott csapdába kerültél. Azon gondolkozol, hogy lehet, egy másik utat kellene választanod.

A kiút: Jelenleg úgy érzed, hogy zűrzavar vesz körül? Úgy érzed, hogy levegőre van szükséged? Ha lenne rá esélyed egy másik úton haladnál tovább az életedben? Oka van annak, amit tettél. Miután ezt felismered és elfogadod, látni fogod, hogy hatékony képes vagy megtalálni a kezelés módszerét.

Tanács:

Bízz a választásodban, hiszen te hoztad meg azt. A bölcsesség és ezáltal te is fejlődhetsz így. Ha meg akarsz szabadulni valamitől, akkor tégy úgy. A sorsod a te kezedben van!

2. A homokóra

A homokóra az elkerülhetetlenség szimbóluma, az idő körforgása.

A probléma:

ha a homokórát választotta, akkor valószínűleg idő csapdájába estél. az idő számodra megállt a múltban valamilyen tragikus és fájdalmas tapasztalat miatt. Ezért úgy érzed, hogy lassan fuldokolsz, egyre veszted el az energiádat és város, hogy az elkerülhetetlen megtörténjen.

A kiút:

az öregedés része az életnek és a halálnak is. Mindannyian születünk, növekszünk és meghalunk. De ez nem olyasvalami, amitől félnünk kell. Békélj meg az idővel. Ha képesek leszel rá, akkor békét tudsz teremteni a múlttal is. Attól váltál azzá, aki most vagy. És most már sokkal erősebb vagy, mint korábban valaha is voltál.

Tanács: Próbáld meg a legjobb döntést meghozni a magad számára. Élj a jelenben. Korlátlan hatalmad van. Az idő a barátod.

3. A Hold

A Hold energiái érzelmekkel és rejtett igazságokkal vannak kapcsolatban.

A probléma:

ha a Holdat választotta, akkor a szíved egy csatatér. Valami hatalmas és mély érzelem a bensődben benne nem engedi, hogy elaludj éjszaka, de ha ez meg is történik, éjjel felébredsz és képtelen vagy visszaaludni. Mi ez a titkos érzelem, ami ezt műveli veled? Vajon düh, utálat, harag vagy esetleg szenvedély?

A kiút:

A lelkednek szüksége van a békére, és a legjobb módja annak, hogy elérd ezt, ha a Nap felé fordítod ezeket az érzelmeket, magyarán megismered és belátod a létezésüket. Az elfogadás a kezdet. A titok az, amely egy érzelmet oly erőssé tud tenni. Amikor felszínre juthat, akkor a súly nem húz tovább bennünket.

Tanács:

Ismerd meg az érzéseidet és ne félj tőlük. Ha elnyomod, ha visszatartod, azzal csak ártasz magadnak.

4. A kulcs

A kulcsok mindig is kapcsolatban álltak az életünk ösvényével kapcsolatos felfogásunkkal.

A probléma:

Ha a kulcsot választottad, akkor a lelke kétségbeesetten választ vár valamire. Az út, amelyen jársz, talán megkérdőjelezi mindazt, amiben eddig hittél. Lehet, hogy nem tudod, hol kell keresgélned, vagy már bele is fáradtál a keresésbe. Elérkeztél arra a pontra, ahol azt érzed, hogy semmi nem érdekel és unatkozol.

A kiút: Itt az ideje, hogy az igazság úgy ragyogjon, mint a Nap. A kulcs képviseli a vágyat, hogy megnyiss egy másik birodalmat és újabb utakat fedezhess fel. Ráadásul a kulcs a szellem megnyilvánulása, amely segít abban, hogy meghaladd jelenlegi életed, önbizalmat és új élményeket találva.

Tanács: Próbálj utazni, ez segít majd találkozni és kommunikálni másokkal. Találd meg újra a kaland iránti vágyadat.

5. A Hamsa kéz

A Hamsa Kéz a gonosz erőktől való védelemhez kapcsolódik.

A probléma:

Ha a Hamsa kezet választottad, akkor valószínűleg a gonosz szellem célpontjában állsz. A lelked szomjúhozza a szabadságot. Lehet, hogy már észrevette néhány furcsa jelet, amelyek megpróbáltak figyelmeztetni erről a helyzetről.

A kiút:

A Hamsa kéz azt mondja, hogy a szabadságunk, még a legsötétebb időkben is a saját kezünkben van. Mi vagyunk azok, akik csapdába estünk és mindig rajtunk áll, hogy kiszabadítsuk magunkat. Ehhez el kell fogadnunk magunkat és megbocsátanunk a gyengeségeinket. ez képessé tesz arra, hogy szeressünk lelkünket és ez a mi igazi hatalmunk.

Tanács:

találj időt arra, hogy pihenj és feltöltsd magad energiával.

(tudásfája)

betöltés...