13 kép, amely tabuk nélkül mutatja be a nők hétköznapi problémáit.

Amy Revives egy nagyon tehetséges illusztrátor, aki ezt a tevékenységet csak hobbiként műveli, ugyanis kardiológusnak tanul az egyik Rotterdamban található egyetemen. De úgy, ahogy tanulmányait, hobbiját is nagyon komolyan veszi. A fiatal lány zseniális képeket készít a mindennapi problémákról, amivel nagyon sok ember találkozott már életében.
Amy 12 évesen kezdett el kötődni a művészeti ágazatok iránt, és éjszakákat volt fent, hogy megismerkedjen a digitális rajzolás minden csínjával-bínjával. Ám, amikor felvették az orvosira rájött, hogy nemcsak fizikailag kell egészségesnek lenni, hanem szellemileg is ehhez pedig kiadós alvásra van szükség. Az egyetemista lány nagyon reméli, hogy vicces illusztrációi megmosolyogtatják az embereket a szürke hétköznapokon is.
Mai cikkünkben összegyűjtöttük néhány remekművét, amik egyértelműen bemutatják a nők és némely esetben a férfiak hétköznapi gondjait.

Valahogy sose tudsz annyi spagettit kimérni, hogy pont optimális mennyiség legyen számodra.

A nők hajlamosak olyan fürdőruhákat venni, ami egyáltalán nem felel meg az úszáshoz.

Minden nő megfogadja, hogy az ajándékba kapott virágokat örökké meg fogja őrizni és mindig gondoskodni fog róluk. Nos, ez nagy tévedés, mert a sűrű és rohanó hetek közepette totálisan elfelejtjük a növényeinket.

A nők mindig úgy próbálják magukra szuszakolni a nadrágot, hogy az övtartóba kapaszkodnak. Addig-addig csinálják, míg végül meg nem adja magát a varrás vagy az anyag.

Akinek van házi kedvence az tudja, hogy milyen harcokat kell vívni vele karácsony idején. Főleg a macskákkal, akik előszeretettel szeretnének felmászni a fényesen csillogó fára.

Amikor fél életed a szobádban a számítógép előtt töltöd, sanszos, hogy az összes bögre és pohár egyszer oda fog teleportálni. Amint elfogy az összes a szekrényből, akkor tűnik fel, hogy valami nincs rendben.

Nincs is annál idegesítőbb, mint mikor száraz zoknival az elmosott edényekről lecsöpögött vízbe belelépsz.

Sajnálatos módon a testünk és a szervezetünk is átalakul az idő múlásával. Míg 18 évesen másnaposan feldobtál egy napszemüveget és belevetetted magad a napi teendőkbe, addig 28 évesen alig élsz, fáj mindened és legszívesebben eltűnnél a föld színéről.

Néha kreatívnak kell lenni, ha bizonyos segédeszközök nincsenek meg.

A prezentációs napok mindig kellemetlenek a hallgatók számára. Ők még nem szoktak hozzá, hogy 20-30 ember előtt szerepeljenek ezért ilyenkor mindig inába száll a bátorságuk.

Bizonyos emberek körében a kávé az egyetlen olyan ital, ami képes pár másodperc alatt felélénkíteni az embert.

Amikor nem készültél anatómia vizsgára, és egyik feladatot sem vagy képes megoldani.

Pontosan ezért kell elkerülni a nyilvános helyeken való kávézást, mert a legrosszabb pillanatban jöhet rá az emberre a szapora.

Szerintetek is jópofák a rajzai?

betöltés...