Csillagjegyed alapján ez az arkangyal vigyáz rád

Ahogy csillagjegyből, arkangyalból is 12 létezik, ők vigyáznak ránk, ott vannak a nyomunkban, és mindent megtesznek, hogy ne kerüljünk semmilyen kalamajkába, bajba.

Lássuk, hogy csillagjegyed alapján mely arkangyal vigyáz rád.

Kos: Ariel arkangyal

Ez az arkangyal arra késztet, hogy találd meg önmagadban a jót, a természetközeliséget. Minél jobban beengeded őt az életedbe, annál több inspiráció hat majd rád.

Bika: Chamuel arkangyal

A védelem és a béke arkangyala, aki segít neked abban, hogy a nehéz és fáradtságos időszakon túl tudj jutni. Koncentrálj a saját erődre és többé nem fogod elveszettnek érezni magad.

Ikrek: Zadkiel arkangyal

Zadkiel arkangyal megbocsátja a hibáidat, mert azt szeretné, hogy ne érezz bűntudatot, hanem találd meg a szépet, a fejlődést, az energiát az életedben.

Rák: Gabriel arkangyal

Az egyik legerősebb arkangyal vigyáz rád, ezért te egy nagyon erős személy vagy, aki le tudsz győzni minden akadályt. Gabriel arkangyal arra tanít, hogy ne légy naiv.

Oroszlán: Raziel arkangyal

Raziel egy titokzatos arkangyal, aki segít felderíteni a misztériumot az életedben. Arra ösztönöz, hogy légy érzékenyebb, figyelj a belső megérzéseidre, mert így ismerheted meg az értékeidet.

Szűz: Metatron arkangyal

Remek tanító, aki elárulja az élet értelmét, és megmutatja az utat, amelyen haladva rájöhetsz arra, hogy mi az igazi célod az életben. Ha kapcsolatot teremtesz Metatron arkangyallal, minden dolog, érzés a helyére kerül.

Mérleg: Jophie arkangyal

Ez az arkangyal a szépségre, az esztétikus dolgokra irányítja a figyelmed. Segít abban, hogy átalakítsd a gondolataidat, hogy csak a jó dolgokra tudj koncentrálni, a rosszakat meg hagyd figyelmen kívül.

Skorpió: Jeremiel arkangyal

Jeremiel a jelen csodás erejére irányítja a figyelmed, ezért csak úgy lehet vele kapcsolatot teremteni, ha a jelen pillanataira fókuszálsz, és nem foglalkozol sem a múlttal, sem a jövőddel.

Nyilas: Raguel arkangyal

Ő a harmónia arkangyala, ezért törekedj megtalálni vele a közös hangot, mert ezáltal rálelsz az egyensúlyra, amelyre nagy szükséged van most. Raguel arkangyal segít megtalálni a belső békét, figyeld az üzeneteit.

Bak – Azrael arkangyal

Ő az az arkangyal, aki segít megfejteni azokat az üzeneteket, amelyekre szükséged van a belső békéd megteremtésére. Arra ösztönöz, hogy légy kedves az emberekkel. Nagy szerencse, hogy ő az arkangyalod.

Vízöntő: Uriel arkangyal

Uriel a Nap és a Fény arkangyala, aki megvilágítja azt az utat, amin neked haladnod kell. Mindig arra törekszik, hogy segítsen elérni a sikert, a bőséget, mert hisz a fejlődés és a tudás erejében.

Halak: Sandalphon arkangyal

Ha szörnyű helyzetben találod magad, szólítsd Sandalphon arkangyalt, mert ő minden vészhelyzetet sikerrel el tud hárítani. Felerősíti a kreatív energiáidat, mindig boldognak és elégedettnek szeretne látni.

betöltés...