5 csillagjegy, akinek az életében a szabadság a legfontosabb!

A szabadság a legfőbb vágyuk az alábbi csillagjegyeknek, éppen ezért semmiképp ne próbálj korlátokat felállítani nekik.

Ne határozd meg, hogy hányra érjen haza, hogy mit egyen, mit vegyen fel, vagy hogy mivel töltse ki a szabadidejét a párod. Egyetlen kis korlát, és máris menekülni próbál.

1. Ikrek

Általában nagyon elfoglalt, mindig rengeteg dolga van, éppen ezért rosszul viseli, ha a szabadidejét mások korlátai szerint kell beossza. Imádja átlépni a korlátokat, mindig kilóg a sorból, a társadalmi normákat nem neki találták ki. Soha nem tartja be a mások által előírt szabályokat, a párkapcsolatban is eléggé kicsapongó, viszont, ha megtalálja az igazit, hajlandó egy kis kompromisszumra.

2. Szűz

Érzékeny és állandóan retteg valamitől. Mivel nagyon sok félelme van, teljes mértékben nem bízik meg senkiben. Nem szereti, ha valaki meg akarja szabni neki, hogy hogyan éljen. Fél attól, hogy kihasználják, ezért nem nagyon mutatja ki érzéseit, nehéz igazán közel kerülni hozzá. Csak korlátok és külső szabályok nélkül tud élni, másképp állandó szorongás az élete.

3. Skorpió

Soha ne próbáld megmondani egy Skorpiónak, hogy mit, hogyan tegyen, mert annál nagyobb az egója, hogy rád hallgasson. Erős, és határozott személyiség, nem tűri az irányítást. Nagyon sok Skorpió pontosan ezért nem akar komoly párkapcsolatban élni. A felelősségvállalás és a kötelezettségek megrémítik, egy jól induló kapcsolatot is képes pillanatok alatt felbontani.

4. Vízöntő

Kiszámíthatatlan és makacs. Szereti az új helyzeteket, imád ismerkedni, minden jó mókában benne van, azonban, ha valaki megpróbálja felállítani a szabályokat neki, akkor egyből hátat fordít.

Képtelen alkalmazkodni, és a törvényeket sem tartja be soha. Szabadon fejezi ki magát, imád alkotni, nagyon kreatív, de a szabályokkal ki tudnád kergetni őt a világból. Ha nem akarod levágni a szárnyait, akkor ne korlátozd.

5. Halak

Rejtélyes és igen érdekes személyiség, külső szemlélőként úgy tűnhet, mintha egy másik bolygóról érkezett volna. Mély érzelmei vannak, és mivel nem túl bizalmas az emberekkel, inkább bezárkózik, ezért kissé furának tűnhet. Ha szabályokat és korlátokat állítasz fel neki, nem tud önmaga lenni, és csak szenvedni fog. Csak akkor igazán boldog, ha szabad lehet, kirándulhat, sétálhat, alkothat.

betöltés...