100 kiló volt egy éve – Mariah Carey új külsejétől most leesik az állunk!

Hoppá.

100 kiló felé hízlalta magát, drasztikus beavatkozás kellett.

Az elmúlt hónapokban és években sajnos nem elsősorban a szakmai sikereivel került a címlapokra: Mariah Carey hol a dalainak szövegét felejtette el a koncerteken, hol súlyproblémái miatt írtak róla szüntelen. Nem csoda, az énekesnő alaposan felszedett az elmúlt években, a mérleg állítólag már háromjegyű számot mutatott alatta.

Egy szinte napra pontosan egy évvel ezelőtti hír szerint azonban nagy elhatározásra jutott, és tavaly októberben kés alá is feküdt, hogy megszabaduljon a feleslegtől. Az internetes trollok és mémek miatt ugyanis belebetegedett a külsejébe – kés alá feküdt.

A napokban új külsővel jelent meg egy rendezvényen – a különbség 30 kiló!

Tavaly egy az énekesnhöz közeli forrás beszélt arról, Mariah gyomorszűkítő műtéten esett át. Nyáron döntötte el, hogy ez így nem mehet tovább, amikor Lionel Richivel turnézott, és azt érezte, képtelen már táncolni, levegőt sem kap. A tervezett Las Vegas-i szerződése is kútba esett, az elhízott énekesnő showjára ugyanis senki sem akart jegyet venni.

Az American Music Awards egyik legnagyobb durranása volt idén Mariah Carey, aki most már nem is tagadhatná a műtétet. Legalább harminc kilót adott le az elmúlt évben köszönhetően a gyomorgyűrűjének, és szemlátomást az önbizalma is visszatért. Mosolyogva pózolt a fotósoknak a megújult külsejével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

És íme Mariah Carey bikiniben! Október utolsó napjaiban, a Halloween bulik alatt posztolta a képet. Nem is nagyon emlékszünk rá, mikor láttuk őt utoljára így. Lélegzetelállító!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s the day before Halloween!! 🎃 do you have your costume ready? 👻 this is one of my faves 😊🧜‍♀️

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

betöltés...