Ha neked is van Vízöntő ismerősöd, ezzel az 5 dologgal jobb, ha te is tisztában vagy!

A Vízöntők számára az igazságosság, egyenlőség, emberiesség nagyon fontos dolgok. Szeretnek a társadalmuk hasznos tagjaivá válni és olyan tevékenységet folytatni, amellyel másoknak is jót tesznek. Szeretnek alkotni valamit, amelyet maguk után a világra hagyományozhatnak.

A legjobb, hogy alapvetően nem a haszonvágy, hanem az értékrendjük a tetteik mögött meghúzódó motiváló erő. Ez az 5 legfőbb tulajdonságuk.

1# Szabadságvágy

Nem szeretik, ha beskatulyázzák őket vagy meg akarják nekik szabni, hogy mit tegyenek. Mindenről megvan a véleményük és ehhez ragaszkodnak, eszerint élnek. Ha egy párkapcsolatban nem kapják meg a szükséges terüket, akkor elmenekülnek, ha egy munkahelyen fojtogatva érzik magukat, felmondanak.

2# Különcség

A tipikus meg nem értett jegy. Igazi egyéniség, aki soha nem állna be a sorba, sőt kifejezetten szeret kilógni onnan. Nem akar direkt olyan lenni, mint mások, szeret ellenszegülni a szabályoknak és a maga törvényei szerint cselekedni.

3# Intellektuális

Nagyon választékosan beszél, rengeteg dolog érdekli és igazán olvasott is. Mindenről megvannak a saját gondolatai is, nem másokat szeret ismételgetni. Nagyon szeret filozofálni, elmélázni a dolgokról. Képes könnyen átlátni az őt körülvevő eseményeket és a felmerülő problémákra megoldást találni.

4# Igaz barát

Olyan emberről van szó, akire bármikor számíthatnak a barátai. Soha nem hagyna cserben senkit. Mellette bárki ellazulhat, megpihenhet, önmaga lehet. Olyan baráti viszonyt kínál fel, amelyben benne lenni valóban ellazulás, megnyugvás és felüdülés.

5# Nem túl romantikus típus

Eléggé racionális jegy, akiben nagy a megértés és a szeretet mások iránt, de ennek kifejezése már nem túl egyszerű számukra. Sokkal inkább a tettekben mutatkozik meg a törődésük, nem a mézes-mázas beszédben. Képesek meghatódni, de ahhoz a szívüket valóban megérintő dologról kell, hogy szó legyen. Nagyon jól ismerik a lélek rejtelmeit és jó pszichológusok is kerülnek ki közülük.

betöltés...