Emlékszel a Két pasi – meg egy kicsi Jake-jére – rosszra fordult a sorsa! – Fotók

Fel se ismered

Lassan 5 éve lesz, hogy véget ért a sorozat, a kis Jake élete a feje tetejére állt. Sajnos nem jó értelemben.

Több mint tíz éven át az életét a képernyőn töltötte, ráadásul eg nagysikerű sorozat egyik főszereplőjeként. Gyerekfejjel keresett milliókat a Két pasi – meg egy kicsi főszereplője, Angus T. Jones, azonban mint általában minden, ez a korszak is véget ért. Ráadásul nem épp úgy, ahogyan ez általában Hollywood-ban lenni szokott – a Jake Harpert alakító gyerekszínész számkivetett lett, köszönhetően a saját hülyeségének.

via GIPHY

2012. végén ugyanis adott egy bortányos nyilatkozatot, amiben a Két pasi – meg egy kicsit egyszerűen szennynek nevezte. Sőt, arra kérte a nézőket, hogy ne nézzék. Mindezt úgy, hogy akkoriban körülbelül 90 millió forintnak megfelelő dollárt kapott érte – hetente. Miután megjelent a videó, bocsánatot kért, de ez sem mentette meg, a sorozat írói “Japánba kültdék katonai szolgálatra”. Bizony, azóta sem nagyon talált rá más szerep.

Ma már 25 éves, és fel se ismernéd, úgy “megviselte az élet”!

A világ legszerencsésebb embere volt, már 10 évesen belecsöppent egy sikersorozatba, megismerte az egész világ a nevét, és milliomos lett.

Nem csoda, hogy Az őserdő hőse 2. részébe is őt tették be. Imádták a gyerekek, ésa felnőttek is.

Ez a kép 2014-ben készült róla, egy kis csatornán beszélt az új vallási nézeteiről. Az egész világ megdöbbent, hogy milyen változáson esett át.

És a helyzet 2 évvel később sem volt jobb, akkor paparazzik csípték el az egykori gyereksztárt. A jelek szerint egy szakáll mögött próbál elrejtőzni, több-kevesebb sikerrel

És íme az interjú 2012-ből…

betöltés...