10 egykori szívtipró színész, akik hatalmas változáson estek át az évek során.

Van néhány ikonikus Hollywoodi színész, akik hatalmas népszerűségre tettek szert a 80-as évektől fogva és rengeteg nő fejét csavarták el a megjelenésükkel. Ám a rohanó évek és az egészségtelen életvitel miatt nagyon sokan teljesen megváltoztak és szinte már rájuk sem lehet ismerni. Szálkás és kidolgozott testük sajnos már a múlté és helyüket átvette az apa testalkat. Persze nem lehet elvárni ezektől a színészektől, hogy ugyanolyanok legyenek, mint akkor, hiszen többen már a hatvanadik életévük fölött járnak. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, bemutatjuk nektek őket és megmutatjuk milyen testalkattal rendelkeznek manapság.

Russell Crowe

Az egykori gladiátor ma már egyáltalán nem úgy néz ki, mint a filmben, ugyanis jó sokat hízott. Jelenleg 138 kilót nyom a mérlegen. Szinte össze sem lehet hasonlítani régi Adonisz megjelenésével, mert bizony az évek alatt megpapásodott az 54 éves színész.

Matthew Perry

Az 1994-es “Jóbarátok” című kultusz sorozatban vált híressé, majd népszerűsége egyre csak nőtt, amikor a “Bérgyilkos a szomszédom” című filmben együtt játszhatott Bruce Willis-sel. Matthew idén nyáron tölti be 50. életévét és szerintem mind egyetértünk abban, hogy egykori sármját elvesztette.

Chevy Chase

Nagyon nehéz lenne elképzelni a 80-as 90-es évek komikus filmjeit Chevy Chase nélkül. Azonban a színész fölött is elszállt az idő, mert már 75 éves is elmúlt és szinte felismerhetetlen lett a külseje. Tény, hogy nem várhatjuk el, hogy úgy nézzen ki, mint hajdanán, de ez mégis csak nagy változás nem?

Leonardo DiCaprio

Leo már egészen fiatal kora óta aktívan szerepel a mozivásznon. Serdülőkorában nagyon vékony legény volt, és sokan még mindig úgy is emlékeznek rá. De az évek során nagyon sokat változott és férfiasodott, amit utóbbi filmjeiben láthattunk is.

Brendan Fraser

Hány nő csodálta mesterien kidolgozott testét ennek a színésznek, aki “Az őserdő hőse” című filmben alakította Gergeot. De a színész ma már az 50. életévét tapossa, és jelentősen megváltozott a külseje is, ami már nem hasonlítható az őserdő hőséhez.

Steven Seagal

Ifjú korában Seagal nagyon sokat foglalkozott a harcművészetekkel, főleg az aikidoval. amiben nagy sikereket ért el. A színész rengeteg filmben játszott és többször is jelölték a legrosszabb színész kategóriában. Azonban a színész elveszítette egykori megjelenését és igencsak sokat hízott az évek alatt.

Chris Noth

Az “Esküdt ellenségek” és a “Szex és New York” című sorozatok miatt vált ismertté. Chris Noth akkor kinézetéhez képest sokat változott. Jócskán szedett fel magára egy kis fölösleget és hamarosan betölti 65. éltévét is.

John Travolta

A 70-es években a musicalek sztárjává vált és nagy népszerűségre tett szert a „Szombat esti láz” valamint a „Grease” című filmekkel. Azokban igazán kidolgozott, szálkás testtel volt megáldva, de ma már sajnos nyoma sincs, hiszen ő felette is elszállt az idő és idén februárban töltötte be a 65. éltévét.

Alec Baldwin

A 80-as években népszerűvé vált Alec mindig is tudta, hogyan kell elcsavarni a nők fejét. Ám a kor előrehaladtával jelentős változás ment végbe a férfi testén és szervezetén. 53 éves korában cukorbetegséget diagnosztizáltak nála és egy megfelelő étrend segítségével 18 kilótól meg tudott szabadulni, sőt a betegsége is jobb lett. Az öt gyermekes édesapa nemrég töltötte be a 60. életévét.

Gérard Depardieu

És végül a színész, borász és vendéglátós, több mint 140 kg-ra tornázta súlyát néhány év alatt. A producerek felhívták a figyelmét. hogy nem fog kapni szerepet, ha nem veszít a súlyából. Igazságtalanság nem igaz? Talán Obelixet most kellett volna játszania, amikor testalkatilag is hasonlít a karakterhez.

Nagyon megváltoztak nem igaz?

betöltés...