Ez az 5 csillagjegy látványos átalakuláson megy át 2019-ben!

Ebben az évben az alábbi csillagjegyek olyan nagy változásokon esnek át, melynek következtében akár egy magasabb spirituális szintre is léphetnek. A változás látványos, és igen eredményes lesz, pozitív töltetet ad az ez után következő időszaknak.

Fortuneteller laying Tarot cards with client on pentagram, candles are burning

Minden csillagjegynek megvannak a leginkább jellemző tulajdonságai: a Halak érzékeny, az Oroszlán magabiztos, a Bak távolságtartó stb. Próbáljuk jobban megismerni az általános tulajdonságok mögött rejtőzködő embert. Ebben az évben az alábbi 5 csillagjegynek lehetősége lesz arra, hogy megtalálja önmagát, és valóra váltsa a legmerészebb álmait is.

Bika

Rutinosan éled az életet, mindent előre pontosan megtervezel és megszervezel, ez adja a biztonságérzeted. Mindig pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni, és hogy azért mit kell megtenned. Ebben az évben viszont olyan előre ki nem számítható változások lesznek az életedben, melyekhez jobb, ha alkalmazkodsz. Bíznod kell magadban és az életben, és be kell vállalnod egy-két kockázatosnak tűnő dolgot is ahhoz, hogy a végén élvezni tudd az új életed gyümölcsét. Ne félj, ha eléggé bátor vagy, olyan átalakuláson mész át, amely a szakmai és magánéletedben is óriási sikereket hoz.

Bak

Logikus és racionális gondolkodású személy vagy, mindig nagyon figyelsz a részletekre. Általában szereted figyelmen kívül hagyni az érzelmeidet, úgy gondolod, hogy ezek megtévesztőek, és eltávolítanak az élet fontos dolgaitól. Ebben az évben viszont meg kell küzdened az érzéseiddel, el kell fogadnod félelmeidet, gyengeségeidet. Ezáltal egy kicsit közelebb kerülsz önmagadhoz, és megérted, hogy mire is van szükséged igazából a kiteljesedéshez, a lelki békéhez. Megtanulod azt is, hogy az érzelmek kimutatása nem egyenlő a gyengeséggel. Le fogod győzni azokat az akadályokat, amelyek eddig megkeserítették az életed.

Oroszlán

Magabiztos és erős személyiség vagy, tetteidért mindig vállalod a felelősséget. Tetteidet átjárja a büszkeség és a szenvedély, viszont határozottságod néha aroganciának tűnik az ismerőseid számára. Ebben az évben lehetőséged adódik arra, hogy egy kicsit befelfordulj, és jobban megismerd önmagad. Csodálkozni fogsz, amikor olyan belső tulajdonságokkal ismerkedsz meg, amikről eddig nem is tudtál. Felfedezed érzékenységedet, és mélyebb érzéseidet, melyek segítségedre lesznek a fejlődésben, kiteljesedésben. Sokkal empatikusabb és odafigyelőbb leszel, és ezt a környezeted nagyon fogja értékelni.

Szűz

Kitartásod és alkalmazkodó képességed irigylésreméltó, azonban van benned mindig egy görcsösség, amely az alacsony önbizalmadnak köszönhető. Kissé zárkózott és visszafogott vagy, mindig félelemmel kezdesz bele az új dolgokba. Ebben az évben azonban sok minden meg fog változni az életedben, és végre kinyílsz, és önmagadra találsz. Szakmai és személyes életedben is változások következnek, és rájössz, hogy sokkal jobban oda kell tenned magad, ahhoz, hogy elérd a céljaid, és még szabadidőd is maradjon. Megtanulsz küzdeni, de kikapcsolódni is, élvezni fogod az élet minden pillanatát. Nem próbálj mindent a logika mentén megoldani, hallgass az érzelmeidre is!

Halak

Úgy tartják, hogy a Halak a legérzelmesebb csillagjegy, és ez teljesen igaz is, hiszen könnyedén rá tudsz hangolódni mások érzelmeire, és a kozmikus energiákra is. Mindig hallgatsz a megérzéseidre, és általában be is igazolódik, hogy döntésed tökéletes volt. Itt az ideje, hogy kilépj a saját kis világodból, és szembenézz a hétköznapi kihívásokkal is. Ebben az évben kezedbe veszed az életed, kilépsz az álomvilágodból, és megtanulsz racionális döntéseket hozni. Olyan helyzetekbe fogsz kerülni, amikor muszáj lesz racionálisan és határozottan döntened. Légy kategórikusabb, és ne hagyd, hogy mindig mások irányítsák az életed.

betöltés...