Így festett a 18 éves Vasvári Vivien fehérneműben!

Vasvári Vivien teste napjainkban több, mint tökéletes, de vajon így volt-e ez 10 évvel ezelőtt is?

A Feleségek luxuskivitelben című műsor 28 éves szereplője nem csak különös igényeiről és olykor megbotránkoztató kijelentésiről híres, hanem arról is, hogy mindennél jobban vigyáz szépségére és az alakjára. A nyáron még 15 milliós szuper-luxus esküvőjétől és az azon viselt a ruhadarabjaitól volt hangos a sajtó, majd mellnagyobbításáról cikkeztek mindenhol, most pedig egy 18 éves kori, fehérneműs fotóját tette közszemlére a luxusfeleség.

A celeb nagyon aktív közösségi oldalain, többször rendez kérdezz-felelek estéket, gyakran oszt meg eddig nem ismert infókat magáról, amiért rajongói nagyon hálásak.

Instagramján nyomon követhetőek mindennapjai, azonban 220 ezer követőjét a múltja sem érdekli kevésbé. Már sokan kérték, hogy osszon meg magáról régebbi képeket is, aminek most eleget is tett, több múltbéli fotóval örvendeztette meg rajongóit.

Vivi válogatásából hoztuk el nektek a legpikánsabbat, amelyen 18 évesen pózol, kizárólag csakis fehérneműben.

Vasvári Vivi egy későbbi bejegyzésében elárulta, hogy már annak idején is szívesen vállalt fehérneműs fotózásokat, ezt a jó szokását pedig most is tartja, sőt évente kétszer még ennél is forróbb fotósorozatot készíttet magáról, de ezt csak a szerencsés férje, Fecsó láthatja.

Egy biztos, Vivinek nincs mit szégyellnie, hiszen annak ellenére, hogy két gyermekes édesanya, kifogástalan testtel rendelkezik.

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

betöltés...