A nő megtalálta drogfüggő volt osztálytársát az utcán. Úgy átalakítja, hogy el sem hiszed, hogy ugyanaz az ember van a képen!

Patrick Hinga története világszerte megérintett rengeteg embert. A kenyai hajléktalan férfi az utcán élt, drogfüggőségben szenvedett, míg egy nap találkozott egy volt iskolatársával.

Wanja Mwaura úgy döntött, megváltoztatja a férfi életét. A sikeres átalakulás folyamatát megható képeken keresztül mutatjuk be.

Patrick Hingát eltanácsolták az iskolából dohányzás és marihuána fogyasztás miatt.

Ez elindította a fiatalembert a lejtőn, amelynek az lett a vége, hogy hajléktalanként, súlyos függőséggel élte mindennapjait.

Nancy Hinga, az édesanyja annyit tudott neki segíteni, hogy ételt vitt neki. ‘Úgy ismertek engem, mint az őrült ember édesanyját’.

Aztán egy nap, amikor Patrick az utcasarkon, amelyet kisajátított magának, összefutott régi iskolatársával, Wanjával.

Elkezdett beszélgetni Patrickkel, aki elmondta neki, hogy meg szeretne szabadulni démonjaitól és függőségétől, és új életet szeretne kezdeni.

Wanja haladéktalanul elvitte őt egy rehabilitációs központba.

A közösségi médián keresztül gyűjtötte össze a pénzt Patrick kezelésére.

Megígérte neki, hogy segít majd neki ‘Hinga boltja’ néven saját vállalkozást indítani.

Patrick változása, ahogyan szervezete a drogoktól elkezdett megszabadulna, lenyűgöző.

“Új embernek érzem magam”

“Minden nap imádkozom Istenhez, hogy ne essek vissza a drogok világába.”

Az egész világot, de leginkább Kenyát érintette meg Patrick története. Az országban egyre súlyosabb problémát jelent a kábítószerfogyasztás.

De Patrick története is megmutatja, hogy kedves emberek segítségével bárki képes visszatérni a legmélyebb pokolból is. Soha nem késő, hogy változtass az életeden.

betöltés...