Nostradamus aggasztó jóslatai 2019-re!

A neves francia csillagász-asztrológus napjaink egyik legismertebb jövendőmondó alakjává vált, aki számos eseményt megjósolt az emberiség jövőjével kapcsolatban, amelyek közül több be is igazolódott. Ilyen volt Adolf Hitler hatalomra kerülése, vagy a 2001. szeptember 11-i terrormerényletek.

Most lássuk, mi fog történni Nostradamus szerint 2019-ben!

1. Donald Trump

2019-ben kiderül, hogy Trump nem követett el törvénytelenséget a 2016-os elnökválasztások idején.

2. Szíriai menekültek

2018 végén, 2019 elején fogja elérni Európát a szíriai menekülthullám tetőpontja. Ezt pedig a határaikat kinyitó országok gazdaságilag eléggé megsínylik.

3. Észak-Korea

Kim Jong-Un diktátort elsöpri a népharag 2019-ben. Oroszország beavatkozik majd az ország ügyeibe, amivel magára haragíthatja a többi államot.

4. Kína

Az USA és Kína között tovább mélyülhet a gazdasági konfliktus, amelyet elsősorban az alumínium árának változásai fognak eredményezni.

5. Antarktisz és globális felmelegedés

Egy hatalmas jégmező fog leválni az Antarktiszról, ami a globális felmelegedés egyértelmű gyorsulásának jele.

6. Áramkiesések

2019-ben Amerika nyugati felén hatalmas áramkiesés következhet be.

7. Gazdasági válság Európában

2019-ben elindul egy kedvezőtlen gazdasági folyamat Európában, amely különösen nagy veszélyt fog jelenteni Németország és Olaszország esetében.

8. Repülő autók

2019-ben az Apple bemutatja a repülő autójának első prototípusát. Ez természetesen egy méregdrága luxus lesz majd annak, aki megengedheti magának, hogy egy ilyen lebegő jármű tulajdonosa lehessen.

betöltés...