7 egykoron csinos nő, aki ma már jóképű férfiként éli hétköznapjait!

betöltés...

El tudnád képzelni, hogy a test amelyben élsz, olyan érzéssel tölt el, mintha nem a sajátod lenne? Ha a tükörbe nézve nem tudnál azonosulni a látvánnyal?
Egy transznemű ember számára már egészen korán világossá válik, hogy valami nincs rendben vele; férfinak született, de legbelül valójában nőnek érzi magát, vagy éppen ezzel ellenkezőleg.
Óriási bátorság kell ahhoz, hogy felvállalják, ők bizony mások, mint aminek születtek. A hormonkezelések, a rengeteg műtét a testüket viseli meg, míg az átalakulás folyamata, valamint a kívülállók véleménye pedig a lelküket teszi komoly próbára, mégis a legtöbben a teljes nemváltás útjára lépnek.

Olyan jóképű férfiakat mutatunk be, akik sokáig egy női test fogságában voltak kénytelenek élni, de ma már büszkén vállalják fel magukat!

1.Balian Buschbaum

1980. július 14-én jött világra, Yvonne Buschbaum néven. 1998-2007-ig hivatásos sportoló volt német színekben, rúdugróként jeleskedett. Sportsérülése után 2008-ban jelentette be, hogy férfivé operáltatja magát.

2.Buck Angel – Jake Miller

Jake Miller 1972. június 5-én született, eredetileg Susan néven. Átoperálásáig hosszú éveken keresztül fojtotta alkoholba és különböző drogokba bánatát. Sikeres nemváltoztató műtéte után megalapította a Buck Angel Entertainment nevű céget, ami felnőtt filmek gyártásával foglalkozik, melyekben Jake Buck Angel néven szerepet is vállal.

3.Ian Harvey

Ian Harvey 1968. május 28-án született Portlandben és egészen 40 éves koráig várt azzal, hogy férfivé operáltassa magát. Jelenleg stand-up komikusként ismert Amerikában, előadásai mi másból, mint az útkeresésével kapcsolatos vicces sztorikból tevődnek össze.

4.Thomas Beaty

Beaty Honolulu-ban született. Anyja skót, apja koreai származású. Tinédzserként Beatie modellkedett és a Miss Hawaii szépségverseny döntőjébe is bekerült, akkor még csinos lányként. Rendszeresen szerepelt az országos televízió aerobik edzéssorozatában, majd később testépítéssel is foglalatoskodni kezdett.

23 éves korában kezdett alkalmazni magán tesztoszteron hormonkezelést, amivel férfivá érését kívánta elősegíteni.
2002 márciusában Beatie részleges nemváltoztató műtéten esett át.
Mivel saját gyermeket szeretett volna, a beavatkozás során a belső szaporítószerveket érintetlenül hagyták. 2008-2010-ig három gyermeket hozott a világra.

5.Lauren Rex Cameron

Loren Rex Cameron (született 1959. augusztus 28.) amerikai fotós , író és transzsze.xuális aktivista. Több, a témával foglalkozó könyve jelent meg, melyek számos irodalmi díjat nyertek el.

6.Jamie Wilson

18 éves koráig nőként élt, majd másságát a napvilágra hozta és külsejét egyre férfiasabbá varázsolta. A srác Ann Arbor-ban, Michiganben él és zenészként keresi kenyerét.

7.Aydian Dowling

New Yorkban született; 22 éves korában határozta el, hogy nemet vált. Transzsze.xuális aktivista és vállalkozó, aki országos elismerésben részesült, mikor egy verseny győzteseként a Men’s Health Magazin címlapjára került 2015-ben.
Jelenleg modellkedésből él és egy népszerű Youtube csatorna tulajdonosa.

betöltés...