12 jel, amely arra figyelmeztet, hogy rosszindulatú személlyel van dolgod!

Bármennyire is próbáljuk csak a jót keresni az emberekben, időnként mégis szembesülünk rosszindulatú személyekkel. Az alábbi jelek arra utalnak, hogy egy igencsak rosszindulatú és áskálódó emberrel van dolgunk!

1. Tagadja az igazat

Bármennyire is nyilvánvaló az igazság, ő mégis tagadja. Számára az igazság mindig ellentétes a tényekkel, általában rossz gondolatokat és tévképzeteket közvetít.

2. Elferdíti a tényeket

A rosszindulatú személyek hajlamosak arra, hogy másokat manipuláljanak. Képesek bármilyen tényt eltorzítani, amelyet nem akarnak elfogadni. Mindig kiforgatják mások szavait, saját történetet találnak ki.

3. Információk tagadása

Az igazság elferdítése érdekében, csak részinformációkat közölnek, van amiről úgy gondolják, hogy jobb, ha titokban tartják. Az ilyen személyekben nem lehet megbízni, mivel sosem tudhatod, hogy mi az igazság.

4. Megtévesztés

Ha úgy érzi, hogy valamire nem eléggé kompetens, akkor egyáltalán nem idegen tőle a megtévesztés. Bármilyen eszközt bevet, hogy elnyerje a sikert.

5. Ferdítés

Teljesen mindegy, hogy miről van szó, mindig megtoldja egy kicsit azt, amit éppen mesél. Számára nagyon fontos, hogy érdekes és szórakoztató legyen, ezért ferdít a történteken.

6. Nem bán meg soha semmit

Bármilyen hibát is kövessen el, soha nem bánja meg, amit tett. Távol áll tőle a bocsánatkérés is, sőt, a legtöbb esetben észre sem veszi, hogy hibázott vagy megbántott valakit.

7. Nem vállal felelősséget

Semmiért nem hajlandó felelősséget vállalni, leginkább másra hárítja át azt. Nagyon könnyen hibáztat mást, még akkor is, ha tudja, hogy ő volt a vétkes.

8. Álbarátság

Érdekből barátkozik, csak akkor keresi a társaságodat, ha ügyes, sikeres, netán gazdag vagy. Abban a pillanatban, amikor fordul a kocka, faképnél hagy, másnap lehet már alig köszön.

9. Irányít

Mindig csak neki lehet igaza, úgy alakítja a dolgokat, hogy az ő oldalára forduljanak a dolgok. Ha nem vagy hajlandó azt csinálni, amit akar, megsértődik.

10. Gyűlöli a sikeres embereket

Nem képes elviselni, ha valaki sikeres, egyáltalán nem is áll szóba az ilyen emberekkel, sőt, leginkább csak a hátuk mögött áskálódik.

11. Kettős életet él

Mindig azt az arcát mutatja, amelyikkel tudja, elnyeri a beszélgetőpartnere tetszését. Igazi kétszínű személy, soha nem lehet tudni, hogy milyen ember is valójában.

12. Kezében az irányítás

Szereti, ha mindent és mindenkit ő irányíthat, állandóan ellenőrzése alatt tartja a dolgokat. Ha valaki nem hagyja magát irányítani, azzal nem is tartja tovább a kapcsolatot.

betöltés...