Ez a nő a legszebb menyasszony akart lenni. 4 hónap után senki nem ismert rá az esküvőn.

Minden nő a tökéletes és meghitt esküvőről álmodik, amire évekkel később is boldogan emlékezhet vissza. Ezen a jeles napon igazából a menyasszonyon van a hangsúly, ő az, aki ilyenkor a legszebb, legvonzóbb, legragyogóbb és még sorolhatnánk a pozitív jelzőket. Viszont a észülődés nagyon stresszes, nem tudod, hogy jó idő lesz-e aznap, mikor kimondjátok a boldogító igent vagy sem, fogalmad nem lesz arról, hogy betegség miatt a zenekar vagy Dj lemondja-e a bulit, jó lesz-e mindenkinek az a hely, ahova ültetted, na meg persze a legfontosabb, jó lesz-e a menyasszonyi ruha, amit hónapokkal ezelőtt rád igazítottak. A menyasszonyoknak mindig formában kell tartaniuk magukat, hogy kifogástalanul nézzenek ki a nagy napon.

Cikkünk főhősnője, a 26 éves Sophie Matheson szintén a legszebb menyasszonyok közé akart tartozni. Egész fiatalkora óta csúnyának érezte magát, mert nem volt olyan nádszál vékony, mint a modellek. A rajta lévő felesleg megakadályozta abban, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljen. Mindig is arról álmodott, hogy egy nap le fog fogyni és maga mögött hagyhatja fájdalmas múltját. De egyedül ez nem volt olyan egyszerű, sokszor nem tudott nemet mondani a süteményeknek és a finom falatoknak. Amikor egy rendezvényen meglátta a róla készült képet, rájött, hogy soha nem lesz vonzó menyasszony a 127 kilójával.

Mivel eldöntötte, hogy esküvőjére le fog fogyni, egy személyi edző segítségét kérte, aki megfelelő étrendet és edzéstervet állított neki össze. A kardió gyakorlatokat az erősítő gyakorlatokkal kombinálta. Hátat fordított az édességeknek és a gyorskajáknak. Étrendjébe sok-sok zöldség, gyümölcs, fehérje valamint egészséges szénhidrát került.

Sophie 4 hónapon keresztül keményen dolgozott azért, hogy elérje a kívánt megjelenést és formát, ami szerencsére sikerült is neki, ugyanis 30 kilótól szabadult meg. Esküvője napján pedig ellenállhatatlan és gyönyörű volt. Fogyása után már nem érezte magát csúnyának, nem szenvedett semmiféle komplexitásban, sőt az önbizalomhiánya is megszűnt. A nagy nap után sem adta fel és tovább folytatta az egészséges életmódot. Követte az edzéstervet és az étrendet is. Ennek a változásnak hála sokkal boldogabb, mint valaha.

Ilyen gyönyörűen nézett ki a nagy napon, mikor szerelmével együtt kimondták a boldogító igent. Valószínűleg újdonsült férje is meglepődött mikor meglátta őt így, ebben a formában a menyasszonyi ruhában.

Az ő története, akaratereje és kitartása minden nőt inspirálhat arra, hogy hasonló dolgokat tegyenek meg saját jólétük, kiegyensúlyozottságuk és boldogságuk érdekében. Nem kell más, csak egy kis elhatározás és egy jó szakember felkeresése, aki segít leküzdeni a különböző komplexitásokat.

Nektek mi a véleményetek róla? Sokkal boldogabbnak tűnik nem igaz?

betöltés...