5 ok, amiért neked is be kell szerezni egy Ikrek csillagjegyű barátot

Barátaink különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, és pont ezért szeretjük őket. Az egyikkel jól lehet lelkizni, a másikkal kirándulni szoktunk, a harmadikat pedig akkor hívjuk fel, ha kikapcsolódásra vágyunk.

Ha cseng a telefon, és így szól bele valaki, “kapd össze magad, ne szomorkodj, megyünk bulizni”, akkor az biztosan csak egy Ikrek csillagjegyű barát lehet. Ő az, aki a legnehezebb pillanatokból is képes kimozdítani, mindig megmutatja az élet naposabb oldalát. Nélküle az élet monoton és unalmas lenne.

1. Igazi nagydumás

Ha egyedül érzed magad, vagy csak el szeretnéd panaszolni a problémáid, hívd fel az Ikrek csillagjegyű barátnődet. Lehetséges, hogy nem fogsz nagyon szóhoz jutni mellette, de az biztos, hogy minden problémát alaposan kibeszélhettek. Egy jó beszélgetés után pedig sokkal könnyebben érzed majd magad.

2. Jó pszichológus

Segítségedre lehet a nehezebb időszakokban is, hiszen jó emberismerő, és gyorsan megoldást talál bármilyen problémára. Néha egy-egy ötlete furának tűnhet, de hidd el működik. A tanácsait semmiképp ne hagyd figyelmen kívül.

3. Kreatív

Egy Ikrek barátnő mellett sosem fogsz unatkozni, nagyon kreatív, mindig valami új ötlettel áll elő, amit, ha lehet még azon nyomban véghez is kell vinni. Okos, intelligens, élénk képzelőerővel rendelkezik, és ráadásul nagyon szórakoztató.

4. Empatikus

Könnyen át tudja érezni, ha valami problémád van, de sikereid esetén teljes szívvel veled örül. Szinte szavak nélkül megért, és tisztában van azzal is, hogyan lehet a segítségedre.

5. Vele nem unalmas az élet

Ami mások számára normális, az az Ikreknek fura, és unalmas. Mindig valami újszerűt keres, egy kicsit ki is lóg a sorból, de éppen ezért sosem lehet mellette unatkozni. Spontán, és minden jó ötletben egyből benne van.

betöltés...