11 film, amelyben a legendás sztárok saját gyerekeikkel szerepeltek

Sőt, még arra is akadt példa a filmtörténelemben, hogy három generáció képviselője (nagyapa, apa és fia) volt látható ugyanabban a jelenetben.

Volt már, hogy feltűnt, mennyire hasonlítanak egy filmben a különböző színészek, akik ugyanazt a szereplőt alakítják más-más életkorban?

A Bright Side összeszedett néhány filmet, ahol a rendezők maximálisan kihasználták a családtagok hasonlóságát.

Meryl Streep és Mamie Gummer – Este (Evening), 2007

Az Este egy melodráma, amelyben Lila Wittenborn szerepén osztozik anya és lánya. Mamie nem csak külsőre hasonlít anyjára, de örökölte színészi tehetségét is.

Laurie Metcalf és Zoe Perry – Agymenők (The Bing Bang Theory) 2007, Young Sheldon (Az ifjú Sheldon) 2017

Zoe Perry és Laurie Metcalf Mary Coopert, Sheldon édesanyját játszották különböző életkorban az Agymenőkben és folytatásában, a Young Sheldonban. Nem ez az első közös munkájuk. Zoe egyszer már eljátszotta az édesanyja fiatalabb megfelelőjét a Roseanne-ban is.

Dascha Polanco és Dasany Kristal Gonzalez – Orange Is the New Black (A narancssárga az új fekete), 2013

Ne csodálják, ha a Dayanara Diazt különböző életkorokban játszó színésznők annyira hasonlítanak: anya és lánya.

Kate Beckinsale és Lily Mo Sheen – Underworld: Evolúció (Underworld: Evolution), 2006

Ebben a fantasztikus filmsorozatban a kis Selene szerepét Kate Beckinsale lánya, Lily Mo Sheen játszotta. Amúgy a lány apja, Michael Sheen is szerepelt a filmben, mint a vérfarkas klán vezetője.

Robert Downey Jr. és Indio Falconer Downey – Durr, durr és csók (Kiss Kiss Bang Bang), 2005

Ebben a 2005-ös fekete komédiában Robert Downey Jr. és fia, Indio Falconer Downey egy Harry Lockhart nevű csalót játszottak.

Susan Sarandon és Eva Amurri – Apa ég! (That’s My Boy), 2012

Susan Sarandon lánya, Eva Amurri többször is megfiatalította édesanyja karakterét. A Ments meg, Uram!-ban (Dead Man Walikng) Helen nővérként jelenik meg. Az Apa ég!-ben pedig a fiatal Mary McGarricle-t alakította meg.

Til Schweiger és Emma Schweiger – Honig Im Kopf (Mézzel teli fej), 2014

A vígdrámában apja és lánya szerepét, nem fogják el hinni, apa és lánya játsszák. A 2016-os Tshciller: Off Duty (Tshciller: Szolgálaton kívül) című filmben Schweiger másik lánya, Luna tűnt fel, aki – mily meglepő – a főszereplő lányát játszotta.

Will Smith és Jaden Smith – A föld után (After Earth), 2013

Will Smith és Jaden Smith A föld után című katasztrófa filmben szerepeltek együtt. Nem is találhattak volna mást, aki mind külsőre, mind gesztusaiban ennyire hasonlít a főszereplőre.

Jerry Stiller és Ben Stiller – Agyő, nagy ő! (The Heartbreak Kid), 2007

A Stiller családban generációkon keresztül öröklődik a tehetség. Sajnos Ben apja, Jerry már nem készít filmeket, de Ben azért számíthat rá, ha kell. Az Agyő, nagy ő!-ben apát és fiát alakították.

Demi Moore és Rumer Willis – Sztriptíz (Striptease), 1996

Demi Moore és Bruce Willis lányai rég letették névjegyüket a mozi világában. A Sztriptíz már a második film volt, amiben a rendkívül tehetséges Rumer Willis szerepelt. Ő játszotta a főszereplő, Erin Grant táncosnő lányát.

Kirk Douglas, Michael Douglas, Cameron Douglas – Túl nagy család (It Runs in the Family), 2003

A Túl nagy családban a híres Douglas család majdnem minden tagja megjelent, Michael és Cameron játszották Mitchell Gromberg (Kirk Douglas) fiát és unokáját. A filmben a legidősebb Douglas felesége, Diana is megjelenik Evelyn Gromberg szerepében.

betöltés...