8 dolog, ami a férfiak számára rejtély a nőkkel kapcsolatban

betöltés...

A hölgyeknek megvannak a maguk kis titkai, amiket sok esetben még a párjukkal sem, csak és kizárólag a barátnőikkel szeretnek megosztani. És ha belegondolunk, akkor hamar rájövünk, hogy ebben igazábból az égvilágon semmi kivetnivaló nincs, ugyanis számos olyan kényes téma akad, amit ha a hölgyek felhoznak egy beszélgetés alkalmával, a pasik valójában nem is kíváncsiak rá, és inkább elmenekülnek, mintsem hogy végig kelljen hallgatniuk azokat.

1. Havi ciklusról szóló beszélgetések

A férfiak többsége még csak hallani sem akar az ilyen jellegű témákról. A lányok viszont zavartalanul tudnak erről csevegni a barátaik jelenlétében.

2. Szemöldökcsipesz

Minden nő táskája rejt egy szemöldökcsipeszt, ugyanis, sosem lehet tudni, mikor nő ki hirtelen egy szőrszál, amit azonnal el kell távolítani.

3. A kebleik összehasonlítgatása

Úgy hasonlítgatják össze egymással az adottságaikat, mintha mi sem lenne természetesebb.

4. Barát fogkeféjének a használta

Amikor a lányok ott alszanak a párjuknál, de elfelejtenek fogkefét vinni magukkal, akkor gond nélkül igénybe veszik a barátjuk fogkeféjét. Az is gyakran megesik, hogy a barátnők egymás személyes cuccait használják.

5. Pattanások kinyomkodása

A csajok teljesen természetesnek veszik, hogy kinyomkodják egymás pattanásait.

6. Csúnya beszéd

A nők sokszor még a férfiaknál is cifrábban tudnak beszélnek. Mivel a csúnya beszéd stresszcsökkentő hatású, ezt ki is használják a nők.

7. Elnyűtt alsóneműk viselése

A nők hétvégente, és azokon a bizonyos napokon előszeretettel vesznek fel régi, elnyűtt alsóneműket, ugyanis ezekben sokkal komfortosabban érzik magukat. A férfiak pedig nem értik, hogy miért nem dobták ki már réges régen ezeket a darabokat a párjaik.

8. Együtt mennek a mosdóba

A lányok kettesével-hármasával járnak a mosdóba, de hogy miért, az a fiúk számára örök rejtély.

(via mocool.eu)

betöltés...