11 nagyon furcsa és bizarr anyajegy, amit még sohasem láttam

Vannak, akiknek alig van anyajegyük, másoknak szép számmal jutott belőlük. De ilyen extrém, furcsa és tényleg nem mindennapi anyajegyet még biztosan nem láttál! A válogatásban szereplő emberek aztán elmondhatják magukról: ők aztán tényleg nem hétköznapi jelenségek! 🙂

1. A kis Connie egy hatalmas piros anyajeggyel az orrán született. Úgy nézett ki, mint egy csöppnyi kis bohóc, de az orvosok felhívták a szülők figyelmét arra, hogy ha a kislány megvágja az orrát, akár el is vérezhet. A szülők úgy döntöttek, hogy amint lehetséges, leoperáltatják kislányuk orráról a fura anyajegyet.

2. Erről a kisfiúról sajnos nem tudunk sokat, azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy iszonyatosan menőn néz ki. Mint egy képregénybeli főgonosz!

3. A 22 éves Cassandra Naud profi táncosként keresi kenyerét, és nagyon büszke egyedi külsejére. Állítása szerint sokat köszönhet hatalmas anyajegyének, mert így egyből felhívja magára mindenki figyelmét.

4. Li Xiaoyuan-nak először a hátán jelent meg egy nagyobbacska anyajegy. Egyre nagyobbra nőtt, az iskolában macskanőnek csúfolják és nem hajlandóak játszani vele. A gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni…

5. Ő nem egy félig átváltozott farkasember, hanem egy átlagos srác: Zhang Hongming, egy nem mindennapi külsővel megáldva.

7. A “teknős fiú” – sokan így nevezték ezt a kolumbiai kisfiút. Egy angliai kórház felajánlotta, hogy ingyen eltávolítják a hatalmas anyajegyet a fiú hátáról, amely nagy terhet jelentett a srácnak: az orvosok szerint testsúlyának 20 százalékát tette ki az óriási kinövés.

8. Ez a kínai kisfiú, An Qi hamarosan megszabadul hatalmas és egyre nagyobb méretet öltő anyajegyétől: egy kínai kórház átvállalta a plasztikai műtét költségeit.

9. Ez a srác csak úgy hívja valóban nem mindennapi bőrelváltozását, hogy “kiömlött vörösbor”. A fekete kontúr nem az anyajegy része, a fiú fekete tintával húzta meg a körvonalakat, mert így úgy néz ki, mintha egy térkép lenne a karján. Barátai rá akarják venni arra, hogy a fekete vonalakat magára kéne tetováltatnia!

10. A kis George Ashman homlokán egy óriási piros anyajeggyel született. Édesanyja attól félt, hogy éveken át tartó csúfolódás és kiközösítés várna kisfiára, ezért úgy döntött, eltávolíttatja az elváltozást. Viszont amit az orvosok kitaláltak, arra nem voltam felkészülve…

A dokik ugyanis úgy döntöttek, hogy két, szarvszerű implantátumot ültetnek George homlokába, hogy ezzel megnyújtsák a bőrét. Így amikor az anyajegyet eltávolították, a több bőrfelületnek köszönhetően az anyajegynek szinte nyoma sem maradt.

11.És végül egy kis tündér, szívecske alakú anyajeggyel a kis kobakján. 🙂

betöltés...