Íme, 13 férfi tulajdonság, amit a nők tudat alatt is vonzónak tartanak a férfiakban

Nem annyira ismeretlen téma, hogy a nők milyen tulajdonságokat részesítenek előnyben az erősebbik nem képviselőiben. Ha a sztereotípiákat vesszük számba, akkor általában az izmos test, helyes arc, magabiztosság és társaik ugranak be. Ám a nők ettől sokkal több mindent tartanak vonzónak, amit most össze is szedtünk, hogy megmutassuk nektek a férfiak a kocka hastól, és a csábos mosolytól sokkal érdekesebb emberek.

Legyen elhivatott a munkája iránt.

A nők igenis szeretik, ha a férfiak tisztelettel és alázattal végzik a munkájukat, még akkor is, ha saját két kezükkel kell megoldani a ház körüli munkálatok java részét. Az is szimpatikus nekik, ha nem riadnak meg a váratlan feladatoktól.

Ha az átlagnál nagyobb az orruk.

A nők szemében sokkal emlékezetesebb marad egy férfi megjelenése, ha az átlagnál nagyobb orral rendelkezik. Ennek tükrében ők jobban el tudják varázsolni a nőket, mint a kisebb orral rendelkező társaik.

Ha kitüremkedő erek vannak a kezükön.

A gyengébbik nem képviselői egyszerűen megőrülnek azokért a férfiakért, akiknek a kezén kidudorodnak az erek. Ennek oka az lehet, hogy a fizikai erőnlétet társítják hozzá.

Ha egy hosszú nap után fáradt a tekintetük.

Amikor meglátják így a párjukat, olyan mély érzelmek törnek elő bennük, ami tudat alatt is aktiválja a gondoskodásért felelős ösztöneiket.

Ha van testszőrük.

Annak ellenére, hogy a férfiakat zavarja a túl sok szőrzet látványa, a nők mégis azokhoz a pasikhoz vonzódnak jobban, akiknek van némi szőr a mellkasukon, kezükön, lábukon… stb.

Ha van egy kis hasa.

Sokan hiszik, hogy a nők a kigyúrt, kocka hasú férfiakat részesítik előnyben, pedig ma már egyre több hölgy vallja azt a nézetet, hogy a pocakos férfiak is ugyanolyan vonzók.

Ha dús szemöldökük van.

A szemöldök adja meg az arc keretét. Míg a férfiak szeretik, ha egy nőnek rendezett és közepes vastagságú szemöldöke van, addig a nők inkább a vastag szemöldökű pasikat részesítik előnyben.

Ha őszes szakállal rendelkeznek.

Valóban az ősz hajszálak az öregség egyik jeleként szolgálnak, viszont, ha egy középkorú férfi szakállában jelennek meg efféle szőrszálak azt leginkább a tapasztalathoz tudják társítani. A nők nagy része úgy gondolja, hogy ez nagyon sármossá tudja tenni a férfiakat.

Ma már nem menő a rosszfiúság.

Fiatalkorban még megértjük, ha a lányok a rosszfiúkért rajonganak, viszont, ha a férfiak elérnek egy bizonyos kort, akkor onnantól fogva ez már egyáltalán nem menő. A nők az idő előrehaladtával a jóval nyugisabb és állatszerető pasikat részesítik előnyben.

Ha reggel kócosan ébred fel.

Ahogy a férfiak, úgy a nők szemében is vonzó, ha a kedvesük kócos frizurával mászik ki az ágyból és mezítláb végig sasszézva megy kávét főzni.

Ha visszafogott és racionális.

A tini lányok általában a nagyszájú és kissé önimádó pasikat kedvelik, de egy érett hölgy már sokkal visszafogottabb és racionálisabb társat keres magának, akivel a beszélgetés is kellemesebb.

Ha zavarba jönnek.

A nők igenis vonzónak tartják, ha egy férfi beszélgetés közben zavarba jön, vagy elpirul. Ez az érzelmeikről is egyértelmű tanúbizonyságot ad.

Ha hegek láthatók a testükön.

A közvélemény-kutatás szerint a nők nagy része vonzónak tartja, ha egy férfi testén hegek vannak. Ennek az lehet az oka, hogy a nők akaratlanul is a bátorságot társítják hozzá, akik bárki és bármi ellen felveszik a harcot a szeretteikért.

Te mit gondolsz ezekről? Egyetértesz a fent leírtakkal?

betöltés...