7 biztos jel, hogy tetszel egy lánynak.

Szerintem minden férfi nevében mondhatom, hogy a nőket nagyon nehéz megérteni, sőt kiismerni. Ha lenne róluk egy külön könyv, az valószínű végtelen oldalszámú lenne, ugyanis elképzelhető, hogy még ők maguk sem tudják normálisan kiismerni saját magukat. Vannak olyan napjaik, amikor a kimondott szavaikat, mondataikat egyáltalán nem úgy értik, ahogy mondják, illetve indokolatlan dolgokat művelnek. Elvárják a férfiaktól, hogy belelássanak a fejükbe, ami képtelenség. Amikor egy férfi és egy nő megismerkedik egymással, az elején a nők kissé távolságtartók, viszont vannak olyan jelek, amik arról árulkodnak, hogy veszettül megőrülnek az adott férfiért. Mai cikkünkben az erősebbik nem képviselőinek szeretnénk kedveskedni azzal, hogy elhoztuk azokat a nyilvánvaló jeleket, amikből kiderül, hogy egy nőnek bejön egy férfi. Ezt az információt, randizások, illetve baráti összejöveteleken nagyon jól lehet hasznosítani, csak annyi a dolguk, hogy figyelnek és várnak.

1, Beszélgetni próbál veled.

Bizonyára nem először hallod azt mondást, hogy egy kapcsolat alapja a kommunikáció. A lányok azzal a céllal kezdenek el beszélgetni veled, hogy jobban megismerjenek és te is közelebb kerülj hozzá ezáltal. Ha észrevetted, hogy egy lány, elég sokszor megy oda hozzád beszélgetni és látod rajta, hogy minden szavadra odafigyel, sőt mi több még ő is kiveszi a részét a beszélgetésből, akkor biztosra veheted, hogy tetszel neki. Ha azon kapod magad, hogy egyre ellazultabb lesz és személyes infókat is megoszt magáról, akkor egyértelmű a dolog.

2, Nevet, azon amit mondasz neki.

Egy lány mindig akkor a legszebb, amikor nevet, így ha folyamatosan nevet és mosolyog azon, amiket mondasz neki, akkor ne érezd rosszul magad, mert nem téged nevet ki, hanem veled együtt nevet. Amennyiben a kicsit béna vicceid is megnevettetik az annak a jele, hogy az érintett hölgyeménynek nagyon is tetszel.

3, Szemkontaktus során elpirul.

Ha egy társaságban vagytok az adott lánnyal és hirtelen ránézel, ő pedig egyből elkapja a tekintetét, az bizony annak a jele, hogy bejössz neki. A szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy érdemes az illető szemeit megnézni, ugyanis ha kitágul a pupillája akkor biztosra veheted, hogy tetszel neki. A harmadik legegyértelműbb jel ebben a kategóriában, ha a szemébe nézel, és ő mentek elpirul valamint izgalomba jön.

4, Folyamatos fizikai kontaktus.

Ha egy lánnyal beszélgetsz, és ő minden oknál fogva hozzáér a karodhoz, kezedhez, válladhoz, végig simítja a hátadat, akkor az egy egyértelmű jel arra vonatkozóan, hogy bejössz neki. Ez egy olyan dolog, amit minden nő csinál tudat alatt, szóval ha ezt tapasztalod, akkor nincs is több kérdésre szükség, mert a válasz előtted van.

5, Féltékeny lesz, ha más lányokkal lát.

Abban az esetben, ha egy lánynak bejössz, tuti biztosra veheted, hogy nem fog neki tetszeni, ha más lányokkal beszélgetsz avagy flörtölsz. A féltékenységével, rosszalló tekintetével csak arra akar figyelmeztetni, hogy tetszel neki, viszont ez a szitu nem igazán jön be neki. Azok a lányok, akik kissé félénkebbek, egyszerűen csak faképnél fognak hagyni, mivel nem akarják látni, hogy te más lányokkal hetyegsz előttük.

6, Érdeklődik a dolgaid iránt.

Ha az adott hölgyeménynek tetszel, akarva-akaratlanul is elkezd érdeklődni a te dolgaid, hobbijaid iránt. Például, ha van egy sorozat, ami tetszik, ő is elkezdi nézni, ha foci rajongó vagy leül melléd meccset nézni. Amelyik lány ismerősöd ezt csinálja az csak egyet jelenthet, mégpedig közelebb akar kerülni hozzád.

7, Játszadozik a hajával, mikor beszélgettek.

Amikor a nők zavarban érzik magukat, mert olyan emberrel vannak egy társaságban, aki tetszik nekik, általában a hajukkal játszadoznak. Például az ujjuk köré tekerik a fürtjeiket, jobbra-balra dobálják a hajukat vagy folyamatosan simogatják azt. Ez egyértelmű jele annak, hogy tetszel nekik.

betöltés...