24 utolsó kép emberekről, ami bebizonyítja, hogy nem tudhatjuk, hogy melyik lesz a mi utolsó fényképünk

Nagyon nehéz, mikor a szeretteinket kell elengednünk a túlvilágra. Sokan nem akarják elfogadni, de a földi létünk egy idő után lejár, ami az élet rendje. Igen szívszaggató pillanat, mikor látod a kedvesed, édesanyád, vagy édesapád a halálos ágyán és utolsó kívánságait teljesíted, hogy ezzel is boldog perceket adj neki. Soha nem lehetünk elég felkészültek egy családtag vagy barát elvesztésére, de vannak olyan pillanatok, mikor nincsenek egyértelmű jelek, hogy nemsokára itt a vég. Rengeteg olyan történetről hallottunk már, hogy rejtélyes körülmények között távoztak az emberek az élők sorából. Van, aki egy szerencsétlen baleset következtében veszíti életét, amire pláne nem lehet felkészülni, így talán még jobban fáj a tudat, hogy szeretteink már nem lehetnek velünk.

Ma olyan fotókat szedtünk össze, amik a legutolsó képek voltak az illetők életében és ami bemutatja a feltétel nélküli szeretetet és törődést. Ha bármelyik családtagoddal haragban vagy itt az ideje, hogy kibéküljetek, mert sosem tudhatod mikor történik valami tragédia.

A kép jobb oldalán a 96 éves nagymamám, a bal oldalán pedig a 100 éves nagypapám látható. 72 év házasság után, még mindig ugyanúgy szeretik egymást mint a legelején. Hihetetlenül megható kép.

Ez volt az utolsó kép, ami a szeretett unokatestvéremről, Garyról készült 2001. szeptember 11-én.

“A legjobb barátom, ebben a percben mondta el a gyermekeinek, hogy már soha többet nem fogják látni, mert a mennybe megy Istenhez. Másnap este örök álomra szenderült.”

Édesanyám halála után néhány nappal úgy döntöttem, megnézem a régi házát a Google Maps-en. Amikor megláttam, hogy ott áll a teraszon könnybe lábadt a szemem.

A haldokló édesapa teljesítette lánya utolsó kívánságát és az esküvőjén odakísérte őt az oltárhoz.

Ez az utolsó kép a bátyámról, ugyanis egy ittas sofőr elütötte és a balesetben életét vesztette. Nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá.

Édesapám már nem lehet velünk, ezért úgy döntöttem, hogy előveszem a régi tabletjét, amiben volt pár régi kép róla. Ezekből is egyértelműen kiderül, hogy vidám és jó humorú ember volt.

Ez az utolsó kép, amit a testvéremmel készítettünk, mert nem sokra rá egy balesetben életét vesztette. Nagyon hiányzik mindennap.

A nagymamám és a nagypapám 69 éve házasodtak össze és a nagypapám sokkal nagyobb figyelmet szentelt neki az utolsó hónapjaiban, mint egész életében. Egyik reggel örök álomra hajtotta a fejét.

Ez az utolsó kép Saman Kunan-ról, aki feláldozta életét a 12 fiúnak és edzőjüknek, akik Thaiföldön egy barlangba ragadtak.

Ez az utolsó kép az édesanyámról, mielőtt a glioblastoma nevű betegség legyőzte volna. Mikor beléptem a kórtermébe, mosolyogni kezdett, amivel arra tanított meg, hogy a legnehezebb időkben is mosolyogjak.

Ennek a párnak december 22-én volt az esküvője a Connecticuti kórházban majd 18 órával később a feleség elhunyt, mert nem tudta legyőzni a mellrákot.

Ő a legjobb barátom, aki az esküvőm utáni fogadáson agyvérzésben elhunyt. Ez az utolsó kép, ami készült róla.

Édesapám a tegnapi nap folyamán életét vesztette. Utolsó kívánságaként elutazott Kínába, hogy találkozhasson egy pandával. Igaz, hogy ez élete utolsó képe, de mégis a kedvenceim közé tartozik.

A hatalmas szélmalom tetején ott áll két mérnök, akik nem tudtak elmenekülni mert a kijárat is lángokban állt. Valószínű ez volt életük utolsó fényképe.

A nagymamám és a nagypapám egyszerre hunytak el. A nagypapám súlyos beteg volt és a nagyim minden percet mellette töltött. Annyira szerették egymást, hogy végül együtt hajtották örök nyugalomra a fejüket.

Ez az utolsó fénykép, ami édesanyámról készült a 60. születésnapján, pár hónapra rá kómába esett, amiből többé nem ébredt fel.

Édesapámról készült utolsó kép, ahogy szeretett macskáját öleli, másnap már nem nyitotta ki a szemét.

Édesanyám néhány nappal ezelőtt halt meg és az utolsó képét magamra tetováltattam, hogy mindig emlékezzek rá.

A férjemről készült utolsó kép, amikor a legidősebb kislányunkat öleli. Néhány napra rá leállt a szíve és elhunyt. Nagyon hiányzik az egész családnak.

Ez volt az utolsó kép, amit szeretett férjemről csinálhattam a repülőtér előtt. Négy napra rá holtan találták a hotelszobájában. Nem tudtak semmilyen logikus magyarázatot adni, hogy mi történt vele. Én itt maradtam a lányunkkal, aki apa nélkül kell, hogy felnőjön.

A kép után kilenc perccel mentőt kellett hívni a nagymamámhoz, mert rosszul lett.

Ez a legutolsó fotó, ami édesapámról készült. Három nappal később eltávozott az élők sorából, mert nem bírt megbirkózni a daganattal a fejében.

Ez az utolsó kép, édesapámról és rólam. Nem sokra rá, a szervezetét legyőzte a négyes stádiumú hasnyálmirigyrák.

betöltés...