4 tökéletes pont, ahova fújhatjuk a parfümöt, és 4 pont, ahova ne

Az általunk választott parfümök illata beszédes lehet. De ahhoz, hogy ez az erőteljes illat tartós legyen, bizonyos pontokat kell megcélozni, és kerülni kell azokat, amelyek irritálhatják a bőrt. Akkor is csodálatos eredményeket érhetsz el, ha a pulzuspontokon kívül más helyeken alkalmazod őket.

Fújd a térd mögé.

Elsőre kissé bonyolultnak tűnhet az alkalmazás, de a térd mögé történő permetezés (amikor szabadon vannak) mindenképpen megtérül. Van egy pulzuspont ott, amely csodákat fog tenni. A még jobb eredmények elérése érdekében közvetlenül zuhanyozás után permetezd a parfümöt, és miután felvitted a testápolót.

Permetezd a belső combok közé.

Bár kissé veszélyes parfümöt permetezni az intim területek köré, ezt mégis megteheted a belső combok között. A hő fokozza az illatot, és egész nap kitart. Ráadásul, ha átölelsz valakit, nem hagyod rajta az illatodat.

Permetezd a dekoltázsra.

Ha a ruhád felfedi a mellkasodat, érdemes megfontolni, hogy egy keveset oda fújj. Lehet, hogy nem olyan erős, mint a csuklón, de finom illatot eredményez.

Fújd a hasadra.

Használd ki a hasadat felfedő ruhák viselésének előnyeit. A parfüm hason való használata egész éjszakán át segít ellenállhatatlan illatot hagyni magad után.

Ne permetezd a hónaljadra.

A hónalj verejtékmirigyei reagálnak az illatszerre, ami égő érzést és viszketést okozhat. Ettől eltekintve, még ha oda is fújod, nem lesz jó az eredménye.

Ne permetezd a bikini zóna köré.

Ha parfümödet a bikini zónád körül használod, az száraz bőrt eredményezhet. Ezenkívül ezek a területek könnyen irritálódhatnak, viszketést és gyulladást eredményezve.

Ne permetezd a szem közelébe.

Kerüld a parfüm szem körüli területekre való permetezését. Az alkohol és az etil-alapú parfümök súlyos károkat okozhatnak, ha nagyon érzékeny pontokkal érintkeznek.

Ne permetezd a kezedre.

Noha az egyik legnépszerűbb hely a parfüm permetezésére a csuklón van, kerülni kell a kézre való felvitelét. Ha a kezeddel érintkezik, az alkoholalapú parfümök kiszáríthatják a bőrt, kirepedezhet és akár vérezhet is.

Hova szoktad legtöbbször fújni a parfümöt? Van titkos helyed?

betöltés...