Hogy nézne ki 14 híresség, ha csak egy részletet változtatna meg a megjelenésén

Gondoltál már arra, hogy változtass valamit a megjelenéseden, például az orrod formáját vagy a hajad színét? Úgy döntöttünk, hogy a Photoshop és hírességek segítségével derítjük ki, hogy egy apró részlet hogyan változtathatja meg teljesen az általános megjelenést, valamint emlékeztetünk arra, hogy gyakran ezekre a metamorfózisokra nincs is szükség.

Mi szívesen játszunk a Photoshop alkalmazással, mert sok új dolgot láthatunk az otthonunk elhagyása nélkül, és értékes következtetésekre juthatunk.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson mindkét ajka azonos méretű és szélességű, amit ideálisnak tartanak. Pompásan néz ki ezekkel a kisebb ajkakkal, de még így is a természet tudja, hogyan lehet a legjobb kinézetet létrehozni.

Emma Watson

A szem színe drasztikusan megváltoztatja az ember teljes megjelenését, és könnyen látható, akár Photoshop nélkül is – mindössze annyit kell tenned, hogy színes kontaktlencséket viselsz. Emma Watson esetében ismét láthatjuk, hogy a barna szem fokozza egyediségét.

Emilia Clarke

Emilia Clarke az egyik legérzelmesebb modern színésznő, és a szemöldöke mintha külön életet élne. Megpróbáltuk megváltoztatni őket, és rájöttünk, hogy mindkét verzióval lenyűgöző.

Jake Gyllenhaal

Amikor Jake Gyllenhaalról volt szó, rájöttünk, hogy még az általános megjelenés teljes megváltozása sem befolyásolja a hozzá hasonló karizmatikus embereket.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon háromszög alakú arccal rendelkezik, láthatóan kiálló állal. Soha nem szégyellte magát emiatt, és most biztosak vagyunk abban, hogy igaza van.

Jennifer Garner

A színésznő, Jennifer Garner nagy, elálló fülek tulajdonosa. De nem érzi magát szégyenlősnek miattuk, és gyakran lófarkot vagy más olyan frizurát visel, amely láttatja a fülét. Megpróbáltuk kisebbé tenni őket. A következtetés: ugyanolyan szép maradt, mint amilyen most.

Eva Mendes

Az amerikai színésznő és modell, Eva Mendes sok férfi szívét meghódította. És az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága az anyajegy a bal arcán. Úgy döntöttünk, megnézzük, hogy nézne ki a színésznő nélküle, és rájöttünk, hogy egy ilyen apró változás nem észrevehető, ha az ember ilyen látványos megjelenésű és személyiségű.

Dwayne Johnson

„A Szikla”, akinek több mint 200 millió követője van az Instagramon, elbűvöl természetes megjelenésével. Miután kísérleteztük a külsejével, rájöttünk, hogy úgy tökéletes, ahogy van.

Audrey Tautou

Az emberek a világ minden tájáról úgy ismerik Audrey Tautou-t, mint az Amélie csodálatos élete című film főszereplőjét. Az arcán lévő gödröcskék megmelengették lelkünket, és olyan érzés, mintha nélkülük hiányozna róla valami. Egyetértesz?

P!nk (Alecia Beth Moore)

Bátor és lázadó természeténél fogva P!nk még soha nem próbálta meg aranyos lánynak mutatni magát. Kipróbáltuk rajta ezt a kinézetet, és meggyőződtünk arról, hogy úgy néz ki dögösen, ahogy van, és ezen nem kell változtatni.

Uma Thurman

Az első dolog, amit sokan megpróbálnak megváltoztatni magukon, az az orruk. Megpróbáltuk kisebbé tenni Uma Thurman testének ezt a részét, és most azt látjuk, hogy a természet mindent sokkal harmonikusabbá tesz.

Jennifer Lawrence

Sok híresség jár plasztikai sebészekhez, hogy az arccsontja élesebb legyen. Nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy ki indította el ezt a trendet, de meggyőződésünk, hogy a lekerekített arcok senkit sem mutatnak kevésbé vonzónak. Ha a természet kerekké tette az arcodat, az azt jelenti, hogy lenyűgözően nézel ki éppen úgy, ahogy vagy.

Margot Robbie

Az ausztrál szépség, Margot Robbie folyamatosan meghódítja az emberek szívét – nemcsak megjelenésének köszönhetően – hanem a különféle filmekben játszott tehetséges színészi alakításának köszönhetően is. Mivel megszoktuk, hogy szép hajjal látjuk, ez az a részlet, amelyet úgy döntöttünk, hogy megváltoztatunk rajta. A következtetés: egy gyönyörű nő gyönyörű marad, függetlenül attól, hogy szőke vagy sötét haja van-e.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow tetőtől talpig ragyog – nézd csak meg a szőke haját, és szemöldökét a kék szemével együtt. Megváltoztattuk a külsejének egy részletét: a szemöldökét. És még egyszer, a természet 1-0-ra győzött a Photoshop felett.

Van valami, amit meg szeretnél változtatni a megjelenéseden?

betöltés...