13 dolog, amit ideje eltávolítani a táskádból

Nagyjából bármit megtalálhatsz egy hölgy táskájában: pót cipőt, harisnyanadrágot, egy hatalmas könyvet vagy akár gyógyszertárat. Néha lenyűgöző, hogy ilyen hatalmas dolgok hogyan férnek el egy ilyen kis kiegészítőben. De az illemszabályok szerint a táskáknak nem szabad túlságosan tele lenniük, ami azt jelenti, hogy meg kell szabadulnunk néhány haszontalan dologtól.

A szerkesztőség hölgyei készítettek egy listát azokról a dolgokról, amelyeket ki kellene dobnunk a táskánkból.

Használt fültisztító pálcikák

A fültisztító pálcikák feltétlenül szükségesek, mert mindennap használjuk a felesleges smink vagy a csomós szempillaspirál eltávolítására. De nagyon gyakran elfelejtjük kidobni a pálcikákat, és csak visszarakjuk a táskánkba. Vannak, akik többször is használják őket.

Törött púder vagy arcpirosító

Mindannyian törtük már össze a kedvenc púderünket vagy arcpirosítónkat. Olyan szomorú, amikor ki kell dobnunk őket, és nem is terveztük, hogy újat veszünk. Szóval, csak a táskánkban tartjuk őket. Ezt ne halaszd el – vagy próbáld megmenteni a törött púdert, amely nem is olyan nehéz, vagy minél előbb szerezz be egy újat.

Üres gyógyszeres csomagolások

Nem meglepő, hogy egy táskában sok tablettát találhatsz. Szinte minden nőnek van fájdalomcsillapító a táskájában. Az egyetlen probléma az, hogy a hölgyek gyakran elfelejtik kidobni az üres csomagokat. Szabadulj meg a szeméttől annak érdekében, hogy a szép és stílusos táskád ne nézzen ki rosszul.

Régimódi fésű vagy hajkefe fém sörtékkel

Egy régimódi fésűtől nem fogsz jobban kinézni, a fém sörtés kefe pedig akár a hajadat is károsíthatja. A fából készült fésűk azonban javítják a vérkeringést és erősítik a haj szerkezetét.

Papír nyugták

Nem a legjobb ötlet, ha sok papír bizonylatot tartasz a táskádban. Idővel elhalványulnak és szörnyen fognak kinézni. Ha valami nagy dolgot vásároltál, akkor készíthetsz képet a nyugtáról, és elmentheted az okostelefonodra. Ezenkívül a vásárlással kapcsolatos információkat mindig megtalálhatod a bankodban dolgozók segítségével.

Üres rágógumi csomagolás

A gyűrött és szakadt rágógumi csomagolásoktól nem fog jobban kinézni a táskád. Tehát minél előbb szabadulj meg tőlük.

Rúzsmaradványok

Sokan a lehető leghosszabb ideig próbálják használni a kedvenc rúzsukat. Végül a rúzs már annyira rosszul néz ki, hogy kínos használni. Ezenkívül a rúzsoknak, mint minden más szépségápolási terméknek, megvan a saját lejárati ideje, ezért figyelj erre.

Kedvezmény kártya tartó

Nincs szükség többé ezekre a kártyatartókra. Vannak olyan mobilalkalmazások, amelyek tökéletesen elvégzik a munkát, és nem foglalnak semmilyen fizikai helyet.

Elavult kuponok

Legtöbbször elfelejtjük a kedvezményeket, amint kilépünk az üzletből. A kuponok csak a táskánk aljában halmozódnak, és csak akkor jut eszünkbe, amikor már késő.

Szakadt burkolatú tamponok

A tudósok szerint a táskák a legszennyesebb kiegészítők a női szekrényben. Nem meglepő – a táskánkat nyilvános helyekre visszük, a padlóra tesszük, pénzt, okostelefonokat és egyéb dolgokat tárolunk bennük. Ezért jobb a tamponokat védő tokban tartani, különben baktériumokkal fertőződhetnek meg.

Elavult kézkrémek

Mikor ellenőrizted utoljára a szépségápolási termékeid lejárati idejét? Dobd ki az összes lejárt szépségápolási terméket kegyelem nélkül, legyen az ajakrúzs vagy krém. A helyzet az, hogy a lejárati idő után a krém allergiás reakciót válthat ki, ezért ne spórolj az egészségeden.

Fém körömreszelő

Ez korábban rendkívül népszerű körömreszelő volt. Fémből készül, zafír részecskékkel. De sajnos ezek a reszelők többet ártanak, mint használnak. Károsítják a körmöket, repedéseket hagyva rajtuk.

Régi névjegykártyák

Egy rakás papír, idejétmúlt elérhetőségekkel az üzletekből, szalonokból, klinikákról és más helyekről csak rendetlenséget okoz a retikülödben. Ezeket az információkat mindig tárolhatod digitálisan. Tanuld meg elmenteni az összes szükséges telefonszámot a telefonodra, és szabadulj meg ezektől a haszontalan kártyáktól.

Ezek közül melyik van még a táskádban? Mondd el nekünk az alábbi hozzászólás részben!

betöltés...