15 híres színésznő szerető édesapjukkal, akiket még nem láttunk együtt

Nem minden híresség teregeti ki a magánéletét, és néhány család inkább tartózkodik a rivaldafénytől. A hírnév egy elfoglalt életmóddal jár, de ezek a színésznők megtalálják az egészséges családi kapcsolatok fenntartásának módját. Jennifer Lopezt sokkal többször látni az édesanyjával, mint az édesapjával, pedig ő is mindig is része volt az útjának.

15 fotót gyűjtöttünk össze híres színésznőről apukáikkal, és egyszerűen gyönyörűek.

1. Gal Gadot édesapjával, Michael Gadot-al

Gal Gadot apja mérnök, aki már életének korai szakaszában arra tanította lányát, hogy mindenkit tiszteljen. A színésznő nagyon közel áll a családjához, boldog születésnapot kívánva apjának, így folytatta: “Alig várom, hogy adjak neked egy hatalmas születésnapi ölelést. Te vagy a legtökéletesebb apa, akit bárki kívánhat.”

2. Jennifer Lopez édesapjával, David Lopezzel

Jennifer Lopez apja a Manos Accelerator társalapítója, és szereti titokban tartani magánéletét. Később a lánya hírneve miatt megtanulta, hogy nyitottabb legyen. Szoros a kapcsolatuk, és David sok filmbemutatón a lánya mellett állt.

3. Blake Lively és édesapja, Ernie Lively

Embed from Getty Images

Blake apja a kezdetektől fogva támogatta karrierjét. A képernyőn is eljátszotta az apját a Négyen egy gatyában című filmben. Láthatjuk, miért vannak ők ketten kiemelkedően közel egymáshoz.

4. Zendaya édesapjával, Kazembe Ajamu Coleman-nal

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

Zendaya apja, Kazembe Ajamu Coleman a menedzsere, aki mindig is támogatta álmát. Apja Samuel David Coleman néven született, de később visszaszerezte afrikai Kazembe Ajamu Coleman nevét.

5. Lea Michele az édesapjával, Marc David Sarfati-val

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lea Michele (@leamichele) által megosztott bejegyzés

Lea Michele apja ingatlanügynök, és egy csemegeüzletet is vezetett. Szoros kapcsolatban vannak, Lea gyakran megosztja, mennyire boldognak érzi magát: “Én vagyok a legszerencsésebb lány a világon, mert te vagy az apám.”

6. Lucy Hale édesapjával, Preston Hale-lel

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lucy Hale (@lucyhale) által megosztott bejegyzés

Lucy Hale apja, Preston Hale nem mindig szerepelt a családi képeken, ám ennek ellenére is lánya életének része volt. Mindketten nagyon szép és dús szemöldökkel rendelkeznek.

7. Ariana Grande édesapjával, Edward Buterával

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

Ariana apja, Edward az IBI Designs tulajdonosa/alapítója. Apja mindig is támogatta média karrierjét, Ariana pedig szemmel láthatóan nagyon szereti apját. Mint mindenkinek, a családjuknak is vannak hullámvölgyei, de mindig szoros kapcsolatban állnak egymással.

8. Ashley Benson apjával, Jeff Bensonnal

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ashley Benson (@ashleybenson) által megosztott bejegyzés

Édesapja nem igazán szereti a reflektorfényt. Ashley a legviccesebb és legédesebb férfinak nevezte, akit ismer, amikor Boldog Apák Napját kívánt neki.

9. Shay Mitchell az apjával, Mark Mitchell-el

Shay Mitchell édesapja skót és ír származású, korábban pénzügyi területen dolgozott.

10. Jennifer Aniston édesapjával, John Anistonnal

Jennifer Aniston édesapja az Életünk napjai című sorozat színésze is. Yiannis Anastasakis néven született, majd később az Egyesült Államokba vándorolt, ahol a Pennsylvania Állami Egyetemen diplomát szerzett.

11. Hayden Panettiere édesapjával Skip Panettiere-el

Hayden édesapja, aki félig olasz és félig német, tűzoltó kapitány volt.

12. Sarah Hyland édesapjával, Edward James Hylanddal

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sarah Hyland (@sarahhyland) által megosztott bejegyzés

Edward James Hyland a Broadway színésze, aki szerepet kapott A pletykafészek és az Esküdt ellenségek c. filmekben is. Lánya örökölte tehetséges génjeit.

13. Natalie Portman édesapjával, Avner Hershlag-al

Natalie Portman apja, Dr. Avner Hershlag a Misconception (Tévhit) című könyv szerzője. Emellett termékenységi szakember és nőgyógyász.

14. Queen Latifah és édesapja, Lancelot Owens, Sr.

Amikor éppen nem apaszerepben foglalatoskodik, idősebb Owens biztonsági szolgáltatásokat nyújt lánya néhány üzleti produkciójához. Az apa és lánya páros mindig együtt dolgozott, ahogy azt a New York Timesnak elmondta.

15. Beyoncé és édesapja, Mathew Knowles

Beyoncé és apja bonyolult kapcsolatban állnak, de ez soha nem volt hatással egymás iránti szeretetükre. Otthagyta értékesítői munkáját, és minden idejét a Destiny’s Childra, vagyis lánya együttesére fordította. Később a csapat teljes munkaidős menedzsere lett.

A fotók közül melyik a kedvenced? Bátran oszd meg apa és lánya fotóidat kommentben.

betöltés...