Mit csinálnak, és hogyan néznek ki 15 ikonikus ember gyermekei

Sok nagyszerű ember, mint Bill Gates, Stephen King és Miuccia Prada, legendák, és dollármillióik vannak. Gyermekeik pedig már felkészültek híres szüleik leváltására: némelyikük még csak most indul az útján, mások pedig már elég híresek.

Úgy döntöttünk, hogy megtudjuk, hogy néznek ki a híres emberek gyermekei és mit csinálnak most, és szeretnénk megosztani veletek, amit találtunk.

Eve Jobs

Eve Jobs az Apple alapítója, Steve Jobs és második felesége, Laurene Powell 22 éves lánya. Jelenleg Eve a Stanford Egyetemen tanul, ahová édesanyja járt, és ahol szülei először találkoztak. Nemrégiben kezdte modell karrierjét, és a Glossier kozmetikai márka arca lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Eve Jobs (@evecjobs) által megosztott bejegyzés

Jennifer Katharine Gates

A híres üzletember, Bill Gates és felesége, Melinda legidősebb lánya, a 24 éves Jennifer nem lett üzletasszony, mint az apja. 2018-ban egészségügyi diplomát szerzett a Stanford Egyetemen. Most pedig az Icahn School of Medicine at Mount Sinai Orvosi Egyetemen tanul, és a jövőben gyermekorvos vagy háziorvos szeretne lenni.

Szenvedélyeinek egyike a lovaglás, amelyet gyermekkora óta szeret. El sem tudja képzelni az életét lovak nélkül: az egész akkor kezdődött, amikor 6 éves korában pónilovagolt, 2 évvel később pedig egy profi tanárnál kezdte meg képzéseit.

Rafferty Law

A híres színész, Jude Law és Sadie Frost színésznő fia, a 24 éves Rafferty modellként kezdte pályafutását 16 évesen, de nem állt meg itt, és színészként is kipróbálta magát.

2010 óta Rafferty 4 kevéssé ismert rövidfilmben szerepel. 2021-ben pedig állítólag megjelenik egy film Twist címmel, amelyben a főszerepet, Oliver Twist szerepét játssza.

Lorenzo Bertelli

Lorenzo Bertelli a legendás olasz tervező, Miuccia Prada és üzletember férje, Patrizio Bertelli 32 éves fia. Lorenzo híres olasz versenyző és a rali világbajnokság résztvevője volt 2011 és 2019 között.

De később abbahagyta a versenyzést és elkezdett dolgozni a Prada márkával. 2017-ben e hatalmas vállalat marketing és kommunikációs osztályának vezetőjeként kezdett dolgozni.

Leni Olumi Klum

Leni Olumi Klum a híres modell, Heidi Klum és az olasz üzletember, Flavio Briatore 16 éves lánya, aki még Leni születése előtt szakított Heidivel, és nem vett részt az életében. De a híres énekes Seal, akivel Heidi szintén együtt volt egy ideig, óriási szerepet játszott Leni nevelésében.

Leni mindig is modell akart lenni, de édesanyja nem hagyta, hogy korán kezdjen karrier építeni. Amikor Leni 16 éves lett, Heidi megengedte neki, hogy elindítsa Instagram-oldalát, és megjelenjen a Vogue címlapján.

Joseph Hillstrom King

Joseph Hillstrom King a legendás író, Stephen King és felesége, Tabitha fia, aki szintén író. Joe Hill néven híres, amit azért választott, hogy ne hasonlítsák híres és sikeres apjához.

Első regénye, A szív alakú doboz 2007-ben jelent meg. 2010-ben a Szarvak, 2013-ban a NOS4A2, 2016-ban pedig a The Fireman (Tűzoltó) című könyvet írta. Megalkotta a Kulcs a zárját című képregénysorozatot is, amelyet 2008 és 2013 között adtak ki. 2009-ben és 2012-ben 2 Brit Fantasy-díjat nyert e sorozatért, 2011-ben pedig Eisner-díjat nyert.

Sofia Richie

A híres popénekes, Lionel Richie és második felesége, Diane Alexander legfiatalabb lánya, a 22 éves Sofia már híres a divat és a blogolás világában. Részt vett számos márka, köztük a Chanel, a Tommy Hilfiger és a Michael Kors reklámjaiban. És a fiatal modellnek már 6,5 millió követője van Instagram-oldalán.

Annak ellenére, hogy csak, mint modell híres, Sophiát mindig is érdekelte a zene. 5 éves korában már tudott zongorázni és énekelni, tizenéves korában pedig Joel Maddennel, a Good Charlotte énekesével zenélt. De Sophia úgy döntött, hogy feladja zenei karrierjét apja hírnevének nyomására, amivel nehéz versenyezni.

Willow Camille Reign Smith

Willow Smith a híres színész, Will Smith és Jada Pinkett Smith színésznő 20 éves lánya, akinek zenei karrierje van, mint testvérének, Jadennek. Willow-nak 4 albuma van: Ardipithecus, The 1st, Willow, valamint Tyler Cole-lal a The Anxiety névre keresztelt együttműködés. 4 minialbuma is van: „3”, Interdimensional Tesseract, Mellifluous és RISE.

Willow 2007-ben debütált a mozikban a Legenda vagyok című filmben, híres apjával. Később láthattad a Kit Kittredge című filmben, és szinkron munkát végzett a Madagaszkár 2. című filmben. 2017-ben a testvérével együtt szinkron munkát végzett a Neo Yokio-ban.

Édesanyja, Jada Pinkett Smith, nagymamája, Adrienne Banfield-Jones és Willow közösen készítettek egy Red Table Talk című műsort, ahol különböző problémákat vitatnak meg, és kifejezik véleményüket, megpróbálják megérteni egymást és leküzdeni a generációs szakadékot.

Catherine Lucy Hawking

Steven Hawking angol fizikus és Jane Wilde Hawking író lánya, az 50 éves Lucy Hawking újságírói karriert épített. Cikkeket írt a Daily Mail, a The Times, a Telegraph, a The Guardian és más lapok számára.

Az újságíráson kívül Lucy regényeket és gyerekkönyveket ír. A leghíresebb egy George-ról szóló könyvsorozat, amelyet Steven Hawking-al írtak. Emellett Lucy az Autism Research Trust kurátora és a National Star College alelnöke is, amely segít a fogyatékossággal élő embereknek kiaknázni lehetőségeiket.

Jakob Luke Dylan

Jakob Luke Dylan a legendás zenész, Bob Dylan és Sara Dylan modell 51 éves fia. Jacob a The Wallflowers zenekar vezetőjeként és szólóénekesként híres. 2 Grammy-díja van, a 2010-es Women + Country szólóalbuma pedig a 12. helyen állt a Billboard 200-on és karrierje legsikeresebb lemeze a Bringing Down the Horse áttörése után, amelyet a zenekarral együtt 1996-ban adtak ki.

2018-ban jelent meg az Echo in the Canyon with Jacob című dokumentumfilm. A zenéről szól, amely a 60-as évek közepén a Los Angeles-i Laurel Canyon-ból jött.

Mickey Sumner

Mickey Sumner, a zenész, Sting és Trudie Styler színésznő 36 éves lánya. Mickey nem lett zenész, mint az apja, hanem színésznő lett, mint az anyja.

Leghíresebb a Frances Ha vígjátékban, a CBGB életrajzi drámában, a Low Winter Sun című krimiben és a Snowpiercer – Túlélők viadala című poszt-apokaliptikus sorozatban játszott szerepeiről. Legtöbbször mellékszerepeket kap, mint például a Házassági történet című filmben.

Cordell Broadus

Snoop Dogg rapper és felesége, Shante Taylor 23 éves fia, Cordell Broadus már különböző területeken kipróbálta magát. Gyerekkorában elkezdett focizni, de később kijelentette, hogy a divat és a mozi érdekli. De mivel férfiak, az apja és a futballcsapat tagjai vették körül, ezért nem oszthatta meg másokkal az álmait.

Cordell csak akkor fogadta el érdeklődését, és lett képes szabadon beszélni róluk, amikor idősebb lett. A Los Angeles-i Kaliforniai Egyetemre járt, hogy rendezést tanuljon, és elkezdett megjelenni híres márkák reklámjaiban. Még olyan híres márkák divatbemutatóin is részt vett, mint a Dolce & Gabbana. Cordell tervezőként is kipróbálta magát 2017-ben.

Ezenkívül Cordell zenét szerez és dalokat ad ki, apja híres nyomdokaiba lépve.

Jake Hoffman

Jake Hoffman, Dustin Hoffman és felesége, Lisa Hoffman 39 éves fia. Édesapjához hasonlóan Jake-et is érdekli a mozi, de inkább a rendezésre koncentrál. 2003-ban Jake az New York Egyetem Filmiskolában fejezte be tanulmányait. Zenei videókat forgatott és forgatókönyveket írt rövid filmekhez, amelyeket aztán ő rendezett. Első rendezői munkája, az Asthma (Asztma) című dráma Benedict Samuel-el és Krysten Ritter-el 2014-ben jelent meg.

De Jake leginkább a színészi játékáról híres: Steve-et, a tervezőt alakította a Wall Street farkasában, és Dustin Hoffman-nal együtt szerepelt a Befutó (Luck) című sorozatban. És nem apát és fiát, hanem nagyapát és unokát játszottak. Ezenkívül Jake mellékszerepet játszott a 2019-ben megjelent ’Az ír’ című filmben.

Bee Shaffer

Bee Shaffer az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour és első férje, David Shaffer 33 éves lánya. A Columbia Egyetemen szerzett diplomát, és karrierje elején még cikkeket is írt. 2006-ban több darabot írt a The Daily Telegraph-nak. De az édesanyjával ellentétben nem nagyon érdekli a divat.

Később Bee a Late Night With Seth Meyers beszélgetős műsor producere volt. Jelenleg az Ambassador Theatre Group-nál dolgozik, és legújabb projektje producerként a James és az óriásbarack jótékonysági online olvasása volt Taikával és barátaival.

Emellett 2018-ban Bee feleségül ment Francesco Carrozzini olasz rendezőhöz, aki az olasz Vogue szerkesztőjének, Franca Sozzani-nak a fia. 2 esküvői szertartásuk volt – az egyik New Yorkban, a másik pedig Portofinóban, ahonnan Francesco származik.

Gabriel-Kane Day Lewis

Gabriel-Kane, Sir Daniel Day-Lewis – a történelem egyetlen színésze, aki háromszor nyerte el az Oscar-díjat legjobb színészként – fia. Édesanyja Isabelle Adjani francia énekesnő és színésznő. Híres apjával ellentétben a 25 éves Gabriel nem kezdett színészi karriert. Édesanyjához hasonlóan a zenét választotta: nemcsak énekel és dalokat ír, hanem zongorázik és gitározik is. Első kislemeze, az „Ink in My Veins” (Tinta az ereimben) 2015-ben jelent meg. Egy évvel később kiadott egy másik dalt, a „True”-t.

Gabriel modell is. 2015-ben még a Chanel bemutatón is megjelent Julianne Moore színésznővel. Szerződése van az MG Model Management céggel.

Emellett Gabriel folyékonyan beszél angolul és franciául szüleinek köszönhetően, akik különböző országokban születtek.

Tudsz valamit más híres emberek gyermekeiről?

betöltés...