A közel-keleti uralkodók 9 felesége: Hogy néznek ki és kik ők

Manapság a gyönyörű keleti nők nem mind vannak elrejtve a vallási ruházat rétegei mögött. Közülük sokan lenyűgöznek minket stílusukkal, feltűnő megjelenésükkel és aktív társadalmi pozícióikkal.

Az alábbiakban ezen kiemelkedő hölgyek varázsát mutatjuk meg.

Ránija Ál Abdullah

Ő Jordánia királynéja, II. Abdullah király felesége és a trónörökös, Huszein édesanyja. Ránija aktív Instagram-felhasználó, aki a nők jogaiért küzd a Közel-Keleten, és a hagyományos ruházat lecserélését támogatja. A királynő imádja Giorgio Armani ruháit, sőt divatmagazinok is fényképezték már.

Ameera Al-Taweel

Ez a szaúdi arábiai hercegnő nyíltan kiáll a reformja mellett az országában. Példájával megmutatja, hogy lehet és kell élni aszerint, amire a szívük vágyik. Ameera az gyesült Államokban tanult, autót vezet, sőt elvált a férjétől. Most az “Alwaleed Philanthropies” nevű jótékonysági alapot vezeti.

Deena Aljuhani Abdulaziz

Az iszlám világ legstílusosabb hercegnője divatbutikokkal rendelkezik Szaúd-Arábia és Katar fővárosában. 2016-ban Deena a Vogue Arabia főszerkesztője lett. A divatipar iránti szeretete mellett a hercegnő imádja a családjával töltött időt és 3 gyermeke nevelését is.

Moza bint Nasser

A volt katari emír második felesége és az ország új uralkodójának édesanyja. Emellett a Katari Oktatási, Tudományos és Társadalmi Fejlesztési Alapítvány vezetője és az UNESCO nagykövete. Támogatja a szabad médiát, és arról álmodozik, hogy Katart a Szilícium-völgy versenytársává változtatja.

Haja Bint al-Husszein

A jelenlegi jordániai király nővére, Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, Dubaj jelenlegi uralkodójának felesége. Oxfordban tanult, és most karitatív tevékenységet folytat. Emellett az ENSZ béke nagykövete.

Lalla Szelma

Ez a vörös hajú gyönyörű hölgy VI. Mohammed marokkói király házastársa, az első olyan felesége egy marokkói uralkodónak, aki nyilvánosan felfedte, hogy néz ki. Informatikai mérnöki diplomával is büszkélkedhet.

Fathima Kulsum Zohar

A hagyományok betartása mellett döntve, Szaúd-Arábia királynője inkább titokban tartja magánéletét. Ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, de sokáig sokak meglepetésére volt Facebook-oldala.

Maitha bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Ez a fiatal nő, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Dubai uralkodójának lánya. Imád sportolni, és ő az Egyesült Arab Emírségek nemzeti karate-csapatának kapitánya. Lenyűgöző sporteredményekkel és számos rajongóval büszkélkedhet.

Dana Al Khalifa

Ez a hercegnő megszállottja a divatnak. Dana blogot ír, a The Overdressed címmel, és igazi Instagram-sztár is. Merészsége sok ezer lányt inspirál szerte a világon, emlékeztetve őket arra, hogy önmaguk lehetnek.

betöltés...