20+ híresség, akiknek származása különböző nemzetek hihetetlen koktélja

A showbiznisz világa bővelkedik ragyogó és összetett arcokban. De ezek az emberek nemcsak csodálatos ruhájuknak és frizurájuknak köszönhetően ragyogóak, hanem természetesen egyedülálló szépségükkel is büszkélkedhetnek. És ezek közül a hírességek közül sokan meglepően bonyolult, nemzetközi eredetűek, tekintve az őseiket és azt is, hogy hol születtek vagy nőttek fel.

Úgy döntöttünk, hogy olyan hírességek életrajzát tanulmányozzuk, akik meglehetősen váratlan származással büszkélkedhetnek.

1. Charlize Theron

Dél-Afrikában született egy afrikander családban. Édesanyja származása német, míg édesapja francia és holland gyökerekkel rendelkezik. Egyébként a színésznő francia ősei korai hugenotta telepesek voltak Dél-Afrikában.

2. Leonardo DiCaprio

DiCaprio apja olasz és német származású. Édesanyja pedig egy német és egy orosz bevándorló családjában született. DiCaprio egyik interjújában megemlítette, hogy félig orosznak tartja magát.

3. Nicole Kidman

A színésznő Hawaii-on született, és a hawaii „Hōkūlani”, vagyis „mennyei csillag” nevet kapta. Kidman ír és skót származású.

4. Jessica Alba

Jessica édesanyjának dán, walesi, német, angol és francia származása van, míg apai nagyszülei mexikói bevándorlók gyermekei voltak.

5. Timothée Chalamet

A színész édesanyja zsidó származású, apja francia, akinek nagymamája eredetileg brit származású kanadai volt.

6. Milla Jovovich

Jovovich Ukrajnában, Kijevben született, egy orosz színésznő és egy szerb orvos családjában. Anyai ősei az orosz Tula városából származnak.

7. Shakira

Shakira édesapja arab és libanoni származású, míg édesanyja spanyol és olasz gyökerekkel rendelkezik.

8. Zendaya

Zendaya édesapja afro-amerikai, akinek Arkansas-i gyökerei vannak, míg édesanyja német és skót származású.

9. Chris Hemsworth

A színész Ausztráliában született. Anyai nagyapja holland bevándorló, anyai nagyanyja ír származású. Apai ágon angol, skót és német származású.

10. Scarlett Johansson

Scarlett apja a dániai Koppenhágából származik. Apai nagyapja svéd volt. Scarlett édesanyja egy askenázi zsidó családból származik Lengyelországból és Oroszországból.

11. Salma Hayek

Salma édesapja libanoni mexikói. Édesanyja, Diana Jiménez Medina spanyol származású mexikói operaénekesnő. Hayek 50\%-ban libanoninak és 50\%-ban spanyolnak nevezi magát.

12. Keanu Reeves

A színész Libanonban született. Édesanyja angol, Essex-ből származik. Apja Hawaii-ról származik, és hawaii, kínai, angol, ír és portugál gyökerekkel rendelkezik.

13. Uma Thurman

Uma Bostonban született egy amerikai és egy német származású svéd modell családjában.

14. Christina Aguilera

Az énekesnő édesapja Ecuadorban született, édesanyja német, ír, walesi és holland származású.

15. Jason Momoa

Jason Momoa Hawaiin született. Apja hawaii származású, édesanyja német, ír és indián származású.

16. Angelina Jolie

Apja részéről Jolie német és szlovák származású, anyja részéről elsősorban francia kanadai, holland és német származású.

17. Ryan Gosling

A színész származása francia-kanadai, német, angol, skót és ír géneket tartalmaz.

18. Eva Green

Eva édesapja breton és svéd származású. Édesanyja pedig Algériából származik, de később Franciaországba költözött.

19. Naomi Campbell

Campbell afro-jamaicai származású, valamint kínai-jamaicai származású apai nagyanyja révén, akinek Ming volt a vezetékneve.

20. Cameron Diaz

Apja családja kubai, míg édesanyja túlnyomórészt angol és német származású.

21. Mariah Carey

Az énekesnő apja afro-amerikai és afro-venezuelai származású, édesanyja ír származású.

Egyetértesz azzal a véleménnyel, hogy a vegyes fajú emberek vonzóbbak? Válogatásunk melyik híressége tűnik a legvonzóbbnak számodra? Oszd meg véleményedet kommentben.

betöltés...