8 ember, akik álmodni sem mertek róla, hogy igazi hollywoodi hírességek lesznek

Vannak, akik gyermekkoruk óta arról álmodoztak, hogy felnőve reflektorok kereszttüzében, óriási rajongótáborral a hátuk mögött élik majd le az életüket. Néhányuknak ez sikerül is, míg mások időközben más álmokat kezdenek kergetni. És vannak olyanok is, akik sosem vágytak igazán a rivaldafényre, az életük egy véletlen folytán mégis úgy alakult, hogy végül a vörös szőnyegen és a hollywoodi A-listán kötöttek ki.

Akárhogy is jön, a hírnév, az ismertség mindent megváltoztat, az életről alkotott addigi elképzelés teljes mértékben felülíródik. Az ismertség kapukat nyithat meg, míg másokat, pl. a magánéletét talán örökre bezárhatja, ezzel pedig mindenki másképp birkózik meg.

Íme, néhány híresség, akik egyáltalán nem számoltak a „sztársággal”!

Jennifer Lawrence

Jennifer még csak 14 éves volt, mikor szüleivel egy családi vakáción voltak New Yorkban. A tinilány biztos nem gondolta, hogy ez a nyár sorsfordító lesz a számára, pedig így történt. Egy ügynök kiszúrta őt a tömegben, megkérte Jennifert, hogy lefotózhassa és elkérte a telefonszámát. Másnap Lawrence-t elhívták élete első castingjára, a többi pedig már történelem. Jennifer napjaink egyik legkeresettebb színésznője lett, aki pár éve egy Oscar-szobrocska büszke tulajdonosa.

Johnny Depp

A fiatal Depp igazi lázadó volt, aki sokkal inkább zenészként tudta elképzelni magát. Volt egy zenekara, akikkel rendre felléptek kisebb klubokban. Filmezésről szó sem esett egész addig, míg Johnny meg nem ismerte első feleségét, Lori Anne Allison-t, aki bemutatta őt Nicolas Cage-nek. Cage ekkor már színészettel foglalkozott és egyből meglátta a lehetőséget a fiatal Johnny-ban és bátorította őt, hogy keressen egy ügynököt és járjon meghallgatásokra. Cage-nek úgy tűnik jó szeme van a dologhoz, hiszen Johnny Depp-et ma már senkinek sem kell bemutatni.

Alexis Bledel

Alexis rendkívül félénk, szégyellős kislány volt, akiről senki sem gondolta volna, hogy valaha színésznő lesz. Ám, végül pont félénksége volt az, ami erre a pályára terelte, hiszen annak érdekében, hogy leküzdje lámpalázát Alexis beiratkozott egy színitanodába. Az egyik előadásuk során egy ügynök kiszúrta őt, és megkérdezte tőle van-e kedve modellkedni. Alexis igent mondott és New Yorkba költözött, s nem sokkal később már a kamera előtt találta magát, 19 évesen pedig megkapta Rory szerepét a Szívek szállodájában és egy csapásra világsztár lett.

Justin Bieber

Justin a gyerekek mindennapi életét élte, köszönhetően édesanyjának, aki mindent megtett, hogy fia semmiben se szenvedjen hiányt. Minden akkor változott meg, mikor a 12 éves Justin fellépett egy helyi tehetségkutatón, a büszke édesanya pedig az egészet videóra vett, később pedig fel is töltötte a videót az internetre. A felvétel egy csodás véletlen folyamán eljutott egy producerhez is, aki azonnal tudta csiszolatlan gyémántra bukkant a 12 éves kanadai srác személyében. Bár Justin édesanyja eleinte bizalmatlan volt, végül beleegyezett, hogy demókat készítsenek és bizony jól tették, hiszen egy évvel később kitört a Bieber-mánia.

Channing Tatum

Channing Tatum gyakorlatilag minden volt, csak akasztott ember nem. Mielőtt színész lett volna belőle, dolgozott építkezésen, állatorvosi rendelőben, boltokban, sőt egy ideig chippendaleként kereste kenyerét. Channing élete is egy véletlen találkozásnak köszönhetően változott meg végérvényesen, mikor is Miami utcáin sétálva leszólította egy ügynök, hogy van-e kedve modellkedni. Tatum pedig fejest ugrott és egykettőre a filmiparban kötött ki.

Charlize Theron

Te mit szólnál, ha tanúja lennél egy jelenetnek, ahol egy nő magából kikelve ordít egy banki alkalmazottal? Nos, egy ügynököt lenyűgözte ebből a nőből áradó szenvedély, elhatározta, hogy felkarolja és meghallgatásokra küldi. A nő épp nagyon le volt égve, szóval rábólintott az ügynök ajánlatára és jól tette. 2003-ban a csúcsra ért és Oscar-t kapott a színésznő, aki úgy hívnak Charlize Theron.

Pamela Anderson

Csak egy átlagos Vancouver-i lány volt, ahol fitnesz edzőként dolgozott. A sport játék során érzelmi reakcióját a kamerára rögzítették. Ekkor fedezte fel a Labatt kanadai sörgyár, ahol Labatt márkát reklámozó pólót viselt. A cég alkalmazásában sört kezdett reklámozni. Nem sokkal később a Playboy címlapjára is felkerült, majd 1990-ben az év playmate-je lett.

Mel Gibson

Ha nem lenne a lánytestvére, aki titokban elküldte Mel felvételét egy színész stúdióba, akkor valószínűleg híres újságíró lesz, nem pedig Oscar-díjas színész. Azonban a sors kedvelte Gibsont és a rendező meghívta egy meghallgatásra. Gibson úgy döntött, hogy bízik a nővére intuíciójában, és belépett Sydney Nemzeti Színházművészeti Intézetébe.

betöltés...