Így tanulj meg olvasni az emberek arcvonásából – Ezekre a jelekre mindig figyelj oda

Ismerjük a mondást, miszerint: „Az arc, az értelem tükre!”. Emellett, érzelmeink is jól láthatóak arcunkon, hiszen egy-egy arcvonás sok mindent elárulhat egy adott ember személyiségéről. És akkor most jöjjön néhány jótanács arra vonatkozóan, hogyan tanuljunk meg olvasni az arcvonásokból!

Egy vékony, hosszú arc, arra enged következtetni, hogy az illető személy, mindig nagyon tudatosan végzi minden feladatát és senkiben nincs nagyobb bizalma, mint önmagában.

Nézzük a szemöldököt! Ha a szemöldök és a szem között nagy távolság van, azt jelentheti, hogy az előttünk álló személy nagyon megválogatja azokat az embereket, akiket közel enged magához.

A szemöldök ugyanakkor sokat elárul az adott személy toleranciájáról és türelméről. Ha a két szemöldök szinte össze van nőve, akkor viselője temperamentumos személyiség, és minél távolabb helyezkedik el a két szemöldök egymástól, gazdája annál türelmesebb személy lehet. Az erőteljes és vastag szemöldök domináns személyre enged következtetni.

A szemek is nagyon sok mindent elárulhatnak számunkra! A nagy szemek fokozott érzékiségre utalnak, ugyanakkor szeretik felhívni a figyelmet a gazdájukra. Ezek az emberek általában impulzívan cselekszenek, a nélkül, hogy gondolnának tetteik következményére. Ugyanakkor a nagy szemek tulajdonosaira ne bízzuk féltett titkainkat, mert valószínű, hogy kibeszélik azokat.

És akkor nézzük az ajkakat! A keskeny felső ajkak gazdája diszkrécióval viseltetik mások titkai iránt. Ha az orr és az ajkak között nagy a távolság, akkor az adott személy minden bizonnyal jó humorral rendelkezik.

A szemek színe is nagy jelentőséggel bíró tény! Egy mély, intenzív színnel rendelkező személy számára nem jelent nehézséget, hogy bárkit is magához vonzzon, akit szeretne.

betöltés...