Ez a gyermekorvos megmutatja, hogyan tudod egy pillanat alatt lenyugtatni a síró babádat

Dr. Robert Hamilton egy kaliforniai gyermekorvos, akit a páciensei sokat nyüstöltek azzal, hogy a fantasztikus módszerét ossza meg egy videóban a világgal, hogy mások is hasznát vehessék. A doktor szerencsére végre kötélnek állt.

Nem is meglepő, hogy a videóját már több, mint 30 millióan látták és a nézettség egyre csak növekszik. A módszernek, amelyet ő talált ki a ‘The Hold’, azaz tartás nevet adta.

A technika 4 részből áll:

1.) Vedd fel a babát és hajtsd be a jobb, majd a bal karját is a mellkasára.

2.) Stabilizáld a baba karjait az egyik kezeddel, amelynek mutató és hüvely ujjával formálj egy kört és ezzel támaszd ki a pici állát.

3.) Finoman fogd meg a másik kezeddel a baba popsiját és tartsd stabilan a tenyereddel.

4.) A baba testét tartsd 45 fokos szögben. Ez azért nagyon fontos, hogy a feje ne tudjon hátraesni, hiszen még nem tudja biztosan tartani magának. Ebben a pozícióban kezdd el finoman rázogatni és a kicsi fenekét. Írj le vele lassan köröket.

Ennyi az egész és úgy működik, akár egy varázslat. A videóban láthatod, hogy a babák azonnal reagálnak rá és le is nyugszanak. Egyből lecsendesednek.

Ezt a módszert 2-3 hónapos korig lehet alkalmazni. Ezen felül már a baba túl nagy ahhoz, hogy ilyen módon biztonságosan meg lehessen tartani.

“Ez a pozíció azért kényelmes a babának, mert ilyen módon helyezkedett el igen szűk helyen a méhben is, amihez a hónapok során volt ideje hozzászokni.”

“A technikát alkalmazva mondhatni rekreálod a méh környezetet, amiben a finom mozgást is tapasztalta a bébi.”

Dr. Hamilton már több, mint 30 éve praktizál és ezt a módszert évtizedek óta alkalmazza. Ez idő alatt azt tapasztalta, hogy a babák 90\%-a elcsendesedett a speciális tartás után. Ha folytatja a sírást, akkor valószínűleg beteg vagy nagyon éhes.

betöltés...