14 illusztráció, ami bemutatja, hogy milyen társadalmi problémákkal szembesülnek a mai modern nők

Koren Shadmi egy izraeli-amerikai illusztrátor és karikaturista, aki nagy népszerűségnek örvend az emberek körében. 2002-ben New Yorkba költözött, hogy képzőművészeti iskolába járhasson. Ma ugyanabban az iskolában tanár, ahol ő elsajátította az illusztráció készítés minden fortélyát. Koren már több képregényalbumot is kiadott, és számos díjban részesült. A fiú általában a társadalmi tökéletlenségekről készít képet, ami különösen a nők helyzetét ábrázolja ebben a modern világban. Egy londoni egyetem a közelmúltban végzett egy tanulmányt, amiből kiderítették, hogy a munkáltatók, inkább a tapasztalatlanabb férfiakat veszik fel, mint a tapasztalt nőket. Ebből arra lehet következtetni, hogy egyes helyeken még mindig él a nemek megkülönböztetése, ami negatívan hat a nőkre.

Cikkünkben ilyen és ehhez hasonló képeket gyűjtöttünk össze, ami bemutatja a gyengébbik nem életének nehézségeit.

A nők sajnálatos módon mindig más-más arcukat mutatják a világnak, csakhogy ne bántsák őket.

Bizonyos hölgyek fekete báránynak érzik magukat, akik nem passzolnak semmilyen közösségi csoportba.

Gyakran élnek vissza személyi jogaikkal, úgy, hogy mit sem sejtenek a dologból.

Lehet, hogy a világnak azt mutatják, hogy jól vannak, tele vannak energiával és boldogsággal, de a maszk mögött sokkal sebezhetőbbek, mint azt bárki gondolná.

Fokozatosan regenerálódnak, hogy folytathassák céljaik elérését.

Lehet, hogy sokkal bonyolultabb és kanyargósabb utat választanak, de a végén meglesz ennek az eredménye.

Nehezen állnak ellen a különböző akcióknak és leértékeléseknek. Ám ha rendelkeznek kellő akaraterővel bármit képesek elérni.

Egy esküvő alkalmával a rokonok a legapróbb részletekig is leellenőrizhetik az arát, hogy minden tekintetben passzoljon családtagjukhoz.

Ilyen, amikor egy nő a férfiak csapatát erősíti a munkahelyen.

Nők, akik csak saját magukra hallgatnak és kizárják a külvilág zavaró hangját, hogy ne befolyásolják őket a döntéshozatalban.

A társadalom úgy gondolja, hogy minden kismama úgy szerzi vissza eredeti alakját szülés után, hogy elmegy plasztikai sebészhez. Pedig van, mikor szimplán csak a géneken és a kitartáson múlik minden.

Sokan úgy gondolják, hogy a nők fogva tartják a férfiakat és ők irányítják minden lépésüket, gondolatukat.

Sokan úgy gondolják, hogy a nők uralják a világot, pedig valójában nem így van.

Ilyen a nők élete a fokozott társadalmi szorongás állapotában.

betöltés...