Az FBI listája szerint, ezek a csillagjegyek a legveszélyesebbek.

Egyetlen ember sem tökéletes és a pozitív, valamint a negatív tulajdonságaink tesznek minket azzá, akik vagyunk. Igaz van akiben több a negatív, mint a pozitív, de ezt nagyban befolyásolja a család, a barátok, a párkapcsolati személyek, a gének sőt a csillagjegyek is.

Köztudott, hogy minden csillagjegyre, valamilyen habitus jellemző, a rák például családcentrikus, a kos makacs, a bika hatalmaskodó, a skorpió pedig ki nem állhatja, ha irányítani akarják. Már nagyon sok oldalról megközelítettük a témát, például mely zodiákusjegy szülötteivel érdemes párkapcsolatot létesíteni, milyen pozitív és milyen negatív tulajdonságok dominálnak bennük… stb. Ma egy olyan listát hoztunk el, amin a legveszélyesebbeket szedtük össze. Ehhez azonban nagy segítségünkre volt egy lista, amit maga az FBI tett közzé.

5 olyan csillagjegy van, akivel az FBI szerint nagyon kell vigyázni, ugyanis a legtöbb bűnöző közülük kerül ki. Szerinted te közéjük tartozol?

Bak

A top 5-ös lista legvégén a bak csillagjegy áll. Eme zodiákusjegy szülöttei általában minden bűncselekményt képesek elkövetni a lopástól kezdve a súlyosabb büntetéssel járó tettekig. Ezek azonban nagyon hamar kiderülnek, mert nem elég körültekintőek és figyelmesek.

Kos

Köztudott, hogy egy nagyon makacs csillagjegyről van szó. Képtelen elviselni ha bárki megpróbálja irányítani. Gyakori náluk, hogy olyan munkákat vállalnak melynek köze van fegyverekhez és a tudatmódosító szerekhez. Ettől azt remélik, hogy sikeresebbek lesznek az életben.

A dobogó első három fokára a következő csillagjegyek kerültek:

Harmadik helyezett: Nyilas

A nyilasok csak abban az esetben folyamodnak erőszakhoz, ha az életük múlik rajta. Statisztikai adatok alapján a legtöbb rabló és tolvaj közülük kerül ki, sőt a börtönből megszökött elítéltek java része is a nyilas csillagjegy alatt született.

Második helyezett: Bika

Igazi hatalommániás jegy, aki az egész világot képes térdre kényszeríteni, ha úgy tartja kedve. Nagyon vehemens és határozott személyek, akik igazi zsarnokká tud válni. Rendkívül célorientáltak ezért pedig bárkin átgázolnak.

Első helyezett: Rák

Annak ellenére, hogy a legcsaládcentrikusabb jegynek tartják mégis ő került a legveszélyesebb bűnözök listájának élére. Általában hirtelen felindulásból és maximálisan érzelmi alapon követnek el bűncselekményeket. Mivel tudatni akarja a világgal, hogy a tette az ő műve ezért sajátos védjegyet hagy az áldozatain. Többnyire azért kapják el, mert újra és újra rosszat követ el. Mentálisan kissé instabilak.

Te melyik jegy alatt születtél?

betöltés...